<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Artikler bragt i Jyllands-Posten og på jyllands-posten.dk/finans.dk, der indeholder rettelser eller præciseringer. Oplever du faktuelle fejl på vores sites eller i avisen, så send en mail. På forhånd tak.
11.04

Moralske skrupler: Claus Kofod kan være mere end 50 forskellige kvinder på en dag

Mænd på jagt efter kærlighed, sex og adspredelse bliver i stor stil snydt på et virvar af datingsider med systematiseret brug af fiktive kvindeprofiler. En ung mand kaster lys over et bedrag, som han selv er en del af, og en singlemand fortæller, hvad der skete, da han blev fristet til at klikke på en annonce på Facebook. Jyllands-Posten har talt med en jyde, der hyrer de såkaldte chatmoderatorer.
14.02

JP mener: Sporene fra Helle Thorning skræmmer

Elbilkommissionen kommer med flere gode forslag til incitamenter for elbilejerne. Dem bør Folketinget tage til sig.
Se flere nyheder
Klager over Jyllands-Posten

Jyllands-Posten har og har altid haft en høj etisk standard. Vi er kritiske, men fair, og fejl bliver rettet umiddelbart. Læs mere.

Annonce
Seneste nyt
Mest læste
I næste uge letter de første charterfly: Stor efterspørgsel, siger landets største rejseselskaber
Den 21. maj letter sommerens første charterfly og sætter kursen mod Mallorca. Derefter forventer man hos de to største danske charterselskaber, at en række af de mest populære destinationer i bl.a. Spanien, Grækenland, Cypern og Kroatien følger trop og åbner op. 
Se flere
Bolig
Kan en byomdannelse tage livet af Silkeborgs DNA?
Kritiske røster i Silkeborg er bange for, at den hastige byudvikling kan skade byens DNA. Særligt renoveringen af bymidten bekymrer. Kommunens formand for Plan- og Vejudvalget forsikrer dog om, at bykernens særkende ikke vil blive ramt af befolkningstilvæksten, der ventes at ramme 105.000 i 2030. 
Se flere
Mad og Vin
Se flere