Efter russisk dopingskandale: Olympiske atleter kræver en skrappere kurs

Den nye organisation Global Athlete med OL-guldvinder Callum Skinner i front mener, at reaktionen på Ruslands systematiske dopingsnyd har været for slap.

Dansk trio kan få storklubbens træner fyret

Det virker måske »usandsynligt«, men tre danskere kan være med til at afgøre Chelsea-træneren Maurizio Sarris fremtid.

Gaffatape på ruderne og kylling stegt direkte på kogepladen: Men fodboldens kulturforskelle har »ekstremt mange fordele«

Kulturforskellene kan være voldsomme, når udenlandske spillere kommer til Superligaen. Men det har også været sundt for klubberne at prøve, siger en tidligere træner.

Nu kan den unge chef drikke øl og se bold uden dårlig samvittighed: »Da uvejret ramte, tvivlede jeg på, om jeg havde fat i det rigtige«

Et af Danmarks store trænertalenter traf en afgørende beslutning, da han for for lidt over et år siden tvivlede allermest på sig selv.

Derfor boede Yao i en kælder og sprintede mellem to havestole i hedebølgen: »Jeg har ikke givet afkald på så mange ting for at give op nu«

Fodbold har givet den 21-årige Yao Dieudonne et håb om en tilværelse, men samtidig tvunget ham til at give afkald på mere end de fleste gør i et helt liv. Nu er han på kontrakt i OB, men er måske allerede til sommer videre i karrieren - også selvom han skal efterlade sin familie..

Superligaens udlændinge: Hvorfor er nogle udlændinge populære - og hvorfor er der ingen fra Italien eller Tyrkiet?

Mens der strømmer svenskere, nordmænd, nigerianere og ghanesere ind i Superligaen, er der nærmest aldrig italienere eller tyrkere i de danske klubber.

Husker du VAR fra VM? Snart kan videoteknologien blive en del af Superligaen

Divisionsforeningen håber på at indføre VAR i Superligaen fra sæsonen 2020/2021, men en tidligere dansk topdommer er ikke ubetinget optimist.

For to måneder siden var han useriøs: Nu er han hovedperson i et forandret Manchester United

Manchester Uniteds Jesse Lingard tog et længere tilløb til sin debut end de fleste andre. Tirsdag aften løber han på banen på Old Trafford i den første 1/8-finale i Champions League mod Paris Saint Germain.

Har den kompromisløse tysker ret i, at unge danskere får alt for meget foræret?

De samme ting, der gør Danmark til et vidunderligt land, kan være et problem i forhold til at udvikle dansk fodbold, mener Alexander Zorniger. Den tyske Brøndby-træner erkender samtidig, at tiden i Danmark har ændret ham som træner og person.

Indblik

Har europamesteren ret i sin hårde kritik af dopingtest? »Det er forfærdeligt. Alarmen burde være gået«

»Alarmen burde være gået«, mener europamester i cykling. Anti Doping Danmark kæmper for at sikre, at danske atleter ikke får nogle »sikre« perioder uden at blive testet for doping.

Man startede med 5 - nu er der 127: Er udlændinge en berigelse eller belastning for Superligaen?

Antallet af udlændinge i Superligaen er historisk højt. Går det ud over de danske talenter?

Tæt på verdenseliten i "udansk" sportsgren: Men det kan være slut, før det egentlig begynder

Den 26-årige Christoffer Faarup bevæger sig op ad verdensranglisten i bjergene, og fremtiden er lovende, hvis ikke økonomien tvinger ham til at stoppe.

Er verdenskendte fodboldstjerner ved at skaffe Erdogan mere magt? Ukendt klub på vej mod en usandsynlig triumf

Der er ved at ske noget radikalt med »én af de få ting, der kan binde folk sammen i Tyrkiet« – fodbold. Ligaen bliver ført af en lille klub med en gruppe verdenskendte stjerner. Men er det sket gennem politisk hjælp – og kan det påvirke præsident Recep Tayyip Erdogans popularitet?

Ligaklubber har slukket babyalarmen: Udvalg er blevet nedlagt

Reglementet er en udfordring, lyder det fra barselsudvalget i dansk kvindehåndbold, som nu er blevet nedlagt efter kun to års levetid.

Mest Læste
 1. 1
  En halvglemt lov blev brugt 59 gange uden større ståhej, men Trumps undtagelsestilstand skaber drama
  Med nødret skal mur bygges: Trumps beslutning skærper den politiske konflikt i Washington og har kurs ...
 1. 2
  Pletskud fra Korea: Denne bil vil få mange fans i Danmark
  Designet rammer plet, og detaljerne er i orden i Kias nye version af modellen Ceed. Vi spår den velkørende ProCeed ...
 1. 3
  Forfatter på 53 blev et hit på Tinder: »Jeg har datet mænd, der er yngre end mig selv. Og det tror jeg egentlig er meget normalt«
  Hendes sex drive har ikke ændret sig, blot fordi hun er blevet ældre. De yngre mænd vil have digteren Pia Busk, så ...

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her