22.05

Ny lov i USA: Af jord er du kommet - til kompost skal du blive

Topchefer: Debatten i valgkampen er på afveje. USA mistænker Syrien for nyt angreb med kemisk våben. Fransk enke sagsøger Boeing for 276 millioner dollar.

21.05

Ny skræmmende prognose for havstigninger

Maduro foreslår nyvalg til Nationalforsamlingen i Venezuela. Dommer støtter demokrater i udlevering af Trumps skattepapirer. Fransk domstol har beordret genoptagelse af pleje til lammet mand.

20.05

Trump truer Iran med udradering: Trump truer Iran med udradering: »Hvis Iran ønsker en kamp, så vil det være den officielle ende på Iran«

S og V vil reducere drivhusgasser med 60 procent. Ekstra penge fra Christiansborg til hospitalerne bliver slugt af stigende udgifter til hospitalsmedicin. 32-årig syrer skal for retten i terrorsag.

16.05

Østjysk ekspolitiker tiltalt for 109 seksuelle orgier i hele landet

De Konservative vil blokere for Løkkes velfærdsløfte. Venezuelas regering og opposition forhandler i Oslo. Margrethe Vestager i spil som kommissionsformand.

15.05

Bekymring for »kulturelle særtræk«: Mange danskere så helst ikke deres børn blive gift med en muslim

Anders Samuelsen angriber Løkke: Du svigter de liberale danskere. Britiske politikere skal igen stemme om Mays brexitaftale. Fra i dag er det muligt at brevstemme til folketingsvalget.

14.05

Kemigigant dømt til at betale: Par tilkendt milliarder i erstatning efter brug af ukrudtsmiddel

Lars Løkke vil hæve cigaretpriserne. Popstjerne aflyser alle sine koncerter. Og så begynder semifinalerne i Eurovision Song Contest.

13.05

Venstremands valgtog forårsagede 10 naturbrande

S vil næste år hæve pensionsalderen til 69 år. Præst blandt de dræbte i angreb mod kirke i Burkina Faso. IMF kommer med vurdering af dansk økonomi.

10.05

Danskerne aner ikke, hvem der sidder i Europa-Parlamentet

Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti går imod Venstre. Christian Kjær har fået en royal næse. Mette Frederiksen tager endelig hul på valgkampen.

09.05

Valgforsker: Valgforsker: Her er emnet, der kan blive afgørende for valgkampen

Løkke møder kritik for både sit pensions- og velfærdsudspil. Eksperter advarer: Det vil tage over 50 år at tilbagebetale Femern-forbindelsen. Putin overværer militærparade i Moskva.

Nyhedsbreve
08.05

Medie: Medie: Trump mistede milliarder på 10 år

Det er tillidskrisens og truslernes valg. En dræbt og syv er såret under skyderi på amerikansk skole. Store protester ventes under retssag om dobbeltdrab i Marokko.

07.05

Kunne flere være i live? Kunne flere være i live? Flere passagerer tog håndbagage med ud af brændende fly

Ring af danskere er indblandet i spektakulær millionsvindelsag. Mette Frederiksen er sygemeldt.

06.05

Trump-rådgiver får på puklen: Trump-rådgiver får på puklen: Spredte video af "Hamas-raketter"

41 frygtes dræbt i brændende fly i Moskva. Der er rekordmange ledige lejeboliger i Danmark. Boeing ændrede i advarselssystem uden at varsle flyselskaber.

03.05

Mette Frederiksen irettesætter folketingskandidat: S-borgmester: »Simon Simonsen bruger mig og min graviditet til at udskamme kvinder«

SAS og piloter indgår aftale og slutter ugelang strejke. Politiet sigter Rasmus Paludan i ny sag om racisme. Dødstallet efter moské-angreb i Christchurch stiger til 51.

02.05

London: To kvindelig fundet i fryser - men hvem er de?

SAS aflyser over 700 flyafgange i dag. Det britiske parlament erklærer undtagelsestilstand for klimaet.

Premium Tophistorier

Lokalbankernes formand: »Vi er blevet en slags fredløse«

Lokalbankerne fik 70.000 nye kunder i 2018. Alligevel var året præget af skandaler, der sætter finanssektoren og dermed også lokalbankerne i et dårligt lys.

Masser af profit, ikke ret meget ledelse i advokatbranchen

Hvis ikke de store advokatfirmaer begynder at tage ledelse alvorligt, vil de miste mange af deres unge talenter. For de kræver ros og ris og bløde værdier, men lige nu er der alt for meget fokus på profit.

Advokatfirmaer bugner af ringe ledere

De store advokatfirmaer har tilsyneladende svært ved at være gode ledere for deres egne ansatte. De unge jurister efterlyser i stor udstrækning ledelse, og hver anden kan ikke se andet formål i deres firma end profit.

Glippede frasalg, kæmpekonkurs og grus i tyggegummimaskinen - kapitalfond kæmper på livet løs

EQT missede stribevis af frasalg i fjor, og nu kæmper kapitalfonden med et par genstridige investeringer.