<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Professor: Unødig frygt for politisk styrede kinesiske opkøb

Europæiske politikere er bange for kinesiske virksomhedsovertagelser og vil nu slå kontra. Men der findes ikke en kinesisk masterplan, der dikterer overtagelse af europæisk teknologi, lyder det fra en professor.

Her er landene med mest flytrafik i en coronatid

Storbritannien har de fleste daglige flyvninger. Norge ligger højt på listen på grund af meget trafik på indenrigsruterne.

Danske fonde spænder ben for kinesisk indtog i Danmark

Store fonde, der sidder tungt på landets største virksomheder, vurderes som den primære årsag til, at kinesere ikke har investeret så tungt i Danmark som i vores nabolande.

Regeringens udspil: Benzin- og dieselbiler stiger op mod 53.800 kr. i pris – få overblikket på 2 minutter

Regeringen er klar til at øge prisen på diesel- og benzinbiler med i gennemsnit 1,7 pct. Store elbiler bliver dyrere end i dag, men indkasserer alligevel en rabat.

Nu reagerer kunderne: Mange flere har dårlige oplevelser i banken

Flere danskere har beklaget sig over bankens dispositioner, og færre har været tilfredse med bankens svar.

Træt af din bank? Her er de banker, som andre kunder er gladest for

Arbejdernes Landsbank har fået en udfordrer til rollen som favoritbank blandt de større landsdækkende pengeinstitutter.

Ny topchef i mæglervirksomhed: Skal vinde tilliden hos kunderne tilbage

Portræt: Per Østergaard begynder til oktober som adm. direktør i den danske afdeling af mæglervirksomheden Söderberg & Partners, der har været genstand for hård kritik.

Kommentar: Nu kan vi se enden på økonomiens coronakrise

Selvom vi risikerer at vente i to-tre år på covid-19-vaccinen, kan erhvervslivet forberede sig på næsten normale vilkår igen fra foråret 2021.

Velux-topchef skærer ledeleseslag væk: »Det er langtfra en spareøvelse«

Vindueskæmpen Velux gennemfører en omfattende omstrukturering med en ambition om at sætte turbo på væksten. Meget bliver i dag gjort næsten, men ikke helt ens på tværs af Europa. Det betyder langsomme processer, som direktøren nu vil speede op.

Her er signalementet af en coronaledig, som også mistede jobbet under finanskrisen

Alder er ingen fordel. Det er uddannelse til gengæld, hvis man ser på den tredjedel af de coronaledige, som også blev ledige under finanskrisen.

Kommentarer

Vil have svendebrev som 47-årig: Mark mistede sit job under finanskrisen og igen under coronakrisen

Under finanskrisen fik han en fyreseddel, og i april kostede coronakrisen ham jobbet, men forleden fik Mark Wiinberg Olesen arbejde igen og kontrakt som voksenlærling.

Fyld vindmøllestrøm på tanken: Politikere og erhvervsliv storsatser på ny grøn teknologi

Power-to-X er navnet på en ny teknologi, der har potentiale til at løse en række CO2-problemer. Der er dog stadig lang vej endnu, før den kan hamle op med de fossile brændstoffer, påpeger ekspert.

Nu kommer feriepengene: Men vil de redde økonomien?

Et højt smittetal, en skrøbelig økonomi og usikkerhed om hvor mange af feriepengene, som i sidste ender i forbrug, er optakten til en af de største udpumpninger af penge i nyere historie.

Regeringens udspil for grøn vejtransport får blandet modtagelse

Regeringen vil reducere CO2-udledningen i vejtransporten med 1 mio. tons frem mod 2030. Kilometerbaserede vejafgifter på tung transport er på tegnebrættet, mens en styrkelse af grønne drivmidler er ønsket.

Næste uge tikker der et milliardbeløb ind på kontoen hos 1,3 mio. forsikringskunder

Trods coronakrisen er TryghedsGruppen, som ejer 60 pct. af forsikringsgiganten Tryg, klar til at udbetale en rekordstor bonus til 1,3 mio. danskere.

Spørg om penge
Mest Læste