<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Seneste Syddjurs
14.09

Ny skole skal løse pladsmangel i Hornslet

Udvalget for familie og institutioner har besluttet en proces- og tidsplan for den nye skole i Hornslet. Den skal løse de kapacitetsproblemer, borgerne i Hornslet har kæmpet med.
11.09

Fælles front for, mod og med vandet

Oversvømmelser i Syddjurs kan forebygges ved bl.a. at etablere lokale klima- og digelaug og tænke nye anlæg sammen med klimasikring og bedre livskvalitet
09.09

Søndag går turen ud i naturen

Naturens Dag er Danmarks Naturfredningsforenings og Friluftsrådets mærkedag for naturoplevelser. Det er på søndag, og i Østjylland findes en mangfoldighed af tilbud.
Se flere nyheder
Seneste nyt
Se flere

Oplev Aarhus

Aktivitetsforslag
Det sker i dag

Disse aktiviteter finder sted i dag. Klik på begivenhederne for at læse mere.

Kommentar
Debatindlæg

Debat: Har vi lært noget af covid-19-pandemien?

Bo Thyge Bisgaard
En af de ting, vi har lært af viruskrisen, er, at vi som art og civilisation skal helt ud til afgrundens rand, før nødvendighed fortrænger ideologi og partipolitiske forbehold.
Aarhus' historie
Mere
Aarhus sådan set
Turen går til stjernehimlen: Astronomer og universitetsfolk guider folk til Dark Sky-områder
Stadig flere stjernebadere skaber efterspørgsel på områder, der ikke er forurenet af kunstigt lys. Flere øer rundtom i Danmark er særligt egnede til formålet og blåstemplet af den internationale Dark Sky Association. 
Se flere
Bolig
Ny bog udråber sjællandsk ghetto til arkitektonisk perle
Der findes mange historier om hårdt belastede ghettoområder med kriminalitet, skudepisoder, udbrændte biler og overfald. Men det er langt fra virkeligheden i Tingbjerg, lyder det fra forfatter og arkitekturhistoriker Jannie Rosenberg Bendsen: »Tingbjerg er på ingen måde slum, men noget af det bedste inden for dansk arkitektur.« 
Se flere