<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
11.05

JP mener: Hamas er palæstinensernes værste fjende

Så kører voldsspiralen i Mellemøsten igen. Men Hamas' raketter mod civile kan ikke skjule, at den palæstinensiske sag rasler ned ad dagsordenen.
Seneste Leder
10.05

JP mener: De, der tier, samtykker

Der er en påfaldende tavshed fra universiteter og erhvervsliv over for Kinas systematiske intimidering.
06.05

JP mener: Verdens største demokrati skal ikke lades i stikken

Den indiske regering bærer ansvaret for den anden smittebølge, men ingen kan være i tvivl om, at inderne fortjener al den hjælp, der er mulig, for at standse den igangværende tragedie.
04.05

JP mener: Når danskerne viser ansvar, skal de også belønnes

Vi lader os vaccinere, teste, bruger maske, spritter af, holder afstand og bruger vores coronapas. Derfor skal Danmark også genåbne hurtigere.
Se flere nyheder
Mest læste debat

Blog: Måske når vi faktisk til ikke at savne kødet eller lugten af diesel, fordi vi har fået andre værdier

Elsebeth Gerner Nielsen
Bæredygtig dannelse bør have en meget mere central plads i udviklingen af et bæredygtigt samfund, end tilfældet er i dag. Naturen skal stå så stærkt for hver af os, at vi vil gå gennem ild og vand for at passe på den. Først da bliver det for alvor meningsfuldt at bære de afsavn, som f.eks. 70-procentsmålsætningen indebærer.

Blog: Hvorfor troen på høje idealer ikke må lede til opgivelse af dem

Henrik Dahl
Skolerne er faldet, når det gælder om at undervise i ytringsfrihed. Her kan det ikke lade sig gøre at demonstrere i praksis, hvad respekt for udpræget vestlige værdier som ytringsfrihed eller tolerance betyder.

Blog: Hvis ikke der er brød til de fattige, vil der ikke være fred for de rige

Utku H. Güzel
Der eksisterer en ulmende utilfredshed i alle lande, og så længe uligheden vil vokse, og historier om grådighed vil fortsætte, ja, så vil der mangle brød til de fattige, men også mangle fred for de rige.

Kommentar: Oppositionen ligner en uldsweater, der har været på kogevask: Ingen kan passe den, og ingen vil have den

Reimer Bo Christensen
Mit synspunkt​ er gammeldags. Det stinker af Aksel Larsen, Hilmar Baunsgaard og Anker Jørgensen. Kakkelborde og vinylplader. Men der er en generation på vej, som tror på visioner for klimasag, ligestilling og menneskerettigheder.
I næste uge letter de første charterfly: Stor efterspørgsel, siger landets største rejseselskaber
Den 21. maj letter sommerens første charterfly og sætter kursen mod Mallorca. Derefter forventer man hos de to største danske charterselskaber, at en række af de mest populære destinationer i bl.a. Spanien, Grækenland, Cypern og Kroatien følger trop og åbner op. 
Se flere
Bolig
Kan en byomdannelse tage livet af Silkeborgs DNA?
Kritiske røster i Silkeborg er bange for, at den hastige byudvikling kan skade byens DNA. Særligt renoveringen af bymidten bekymrer. Kommunens formand for Plan- og Vejudvalget forsikrer dog om, at bykernens særkende ikke vil blive ramt af befolkningstilvæksten, der ventes at ramme 105.000 i 2030. 
Se flere
Mad og Vin
Se flere