<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
15:00

Debat: Tag nu de penge fra krigskassen

Thomas Johannes Erichsen
Det er rimeligt og på høje tid at give sygeplejerskerne flere penge. Vi har ikke råd til at lade være. Et sammenbrud i sundhedsvæsenet og endnu en nedlukning holder vi ikke til som samfund og mennesker.
Seneste Debatindlæg
06:00

Debat: Kæden er hoppet af for blå blok

Camilla Fabricius
Vi står i en situation, hvor vi behøver tillid til landets ledelse. Den tillid undergraves lige nu af spin og ansvarsløshed – og det er en tragedie.
06:00

Debat: Kæden er hoppet af for blå blok

Camilla Fabricius
Vi står i en situation, hvor vi behøver tillid til landets ledelse. Den tillid undergraves lige nu af spin og ansvarsløshed – og det er en tragedie.
01.12

Debat: TV 2, nej tak

Nicola Voss
Kulturen og den seksuelle nedgørelse af kvinder på TV 2 har ikke kun skadet medarbejderne – den har også bevirket, at andre kvinder bevidst har valgt at søge arbejde andre steder end hos dem.
01.12

Debat: Samfundet hjælper ikke mændene, før de har ramt bunden

Daniel Pinderup
Mænds udfordringer tages ikke seriøst. Imens kører feminismen på statsstøtte i millionklassen, og mændene får skylden for både egne og kvinders udfordringer.
Se flere debatindlæg
Mest læste debat

Blog: Tør jeg tage springet? Tør du?

Carolina M. Maier
Vi identificerer os i ekstrem grad med vores arbejde – nogle gange så meget, at det kommer til at stå i vejen for at kunne realisere ens drømme om, hvordan man helst vil leve sit liv. Er det rimeligt, at arbejdet tager så meget af os?

Blog: Pas nu på, når du diskuterer corona – det er et eksplosivt emne, der splitter og polariserer som intet andet

Utku H. Güzel
Man skal virkelig passe på med at udtale sig uden omtanke, da man meget nemt kan komme til at træde folk over fødderne. Det er, som om coronadebatten indeholder mange flere følelser og mange flere forskellige synspunkter og perspektiver end andre emner.

Kommentar: Nina Hagen og Angela Merkel heler Tyskland

Lykke Friis
Angela Merkel valgte Nina Hagen som et symbolsk musikalsk indsalg til sin afsked. Begge kommer de fra det tidligere DDR, og først mod slutningen af sine mange år som kansler har Merkel i stigende grad vedkendt sig sin herkomst.
Bolig
Ny designtrio: »Det er ikke vores intention, at alle skal kunne lide vores lamper«
Det nyetablerede designbrand Rebello Decor har netop lanceret gulvlampen Flora, som er et forsøg på at skabe en ny tendens – en legende nordisk stilart med inspiration i art nouveau. Bag brandet står Jonas Birkebæk Poulsen, Maria Thygesen og Christian Troels. 
Se flere
Test af løbehjul: Nyt løbehjul er bevis på, at ikke alle løbehjul er usikre og ubehagelige at køre på
Segways nye topmodel inden for elløbehjul er bygget bundsolidt – med sikkerhed og komfort af højeste klasse. Tekniske finesser er der heldigvis heller ikke sparet på. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Hård debat i byrådet: »Vi kan ikke som Enhedslisten sidde på hænderne«
Enhedslisten kalder helhedsplanen for Bispehaven et overgreb, mens S og V under en ophidset byrådsdebat efterspurgte konkrete idéer fra Enhedslisten til, hvordan partiet mener, at udfordringerne i de udsatte boligområder i Aarhus kan løses. 
Se flere