<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Seneste Debatindlæg
Se flere debatindlæg
Mest læste debat

Blog: Måske når vi faktisk til ikke at savne kødet eller lugten af diesel, fordi vi har fået andre værdier

Elsebeth Gerner Nielsen
Bæredygtig dannelse bør have en meget mere central plads i udviklingen af et bæredygtigt samfund, end tilfældet er i dag. Naturen skal stå så stærkt for hver af os, at vi vil gå gennem ild og vand for at passe på den. Først da bliver det for alvor meningsfuldt at bære de afsavn, som f.eks. 70-procentsmålsætningen indebærer.

Debat: Fjenden skal vide, at den slår sig på os, hvis den angriber Danmark

Søren Espersen
Jeg efterlyser et markant kursskifte i dansk forsvarspolitik fra ekspeditionsforsvar til et territorialforsvar. Det kræver bl.a. flere værnepligtige, en længere værnepligtsperiode, genindkaldelser af større mobiliseringsstyrker og mere materiel på lager.
I næste uge letter de første charterfly: Stor efterspørgsel, siger landets største rejseselskaber
Den 21. maj letter sommerens første charterfly og sætter kursen mod Mallorca. Derefter forventer man hos de to største danske charterselskaber, at en række af de mest populære destinationer i bl.a. Spanien, Grækenland, Cypern og Kroatien følger trop og åbner op. 
Se flere
Bolig
Arbejdsliv lige i skabet: Ny boligløsning kan være smart - men der er tydelige faldgruber
På det sociale medie Pinterest spås "cloffice"-rummet – hvor man kombinerer kontor og klædeskab – at blive en af de varmeste boligtendenser i 2021. Om det bliver et hit herhjemme, er eksperterne mere i tvivl om. Men ét er sikkert: De multifunktionelle rum er kommet for at blive. 
Se flere