<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Seneste Debatindlæg
09:00

Debat: Dagplejen holder snart ikke til mere

Annemette Grønhøj
Afvejningen af, hvor meget der skal gøres rent og vaskes hænder under coronakrisen, lader jeg andre om. Men de skal vide, at det har en pris, som vi ikke kan være bekendt. Det går ud over børnene.
09:00

Debat: Dagplejen holder snart ikke til mere

Annemette Grønhøj
Afvejningen af, hvor meget der skal gøres rent og vaskes hænder under coronakrisen, lader jeg andre om. Men de skal vide, at det har en pris, som vi ikke kan være bekendt. Det går ud over børnene.
08:00

Debat: Russisk roulette i Egypten

Steffen Rasmussen
07:00

Psykiater Henrik Day Poulsen: De politikere, der stemmer for en rigsretssag i sagen om barnebrude, har alle blod på hænderne

Henrik Day Poulsen
Hvis Inger Støjberg har overtrådt loven, er de skadelidtes problem, at de ikke kunne bo sammen på et asylcenter. Retfærdiggør denne skade en rigsretssag, når Støjbergs intention var at beskytte mindreårige piger mod at have sex med voksne mænd?
15.01

Debat: Har MeToo skabt en større kløft mellem mænd og kvinder?

Emil Bang Hansen
Det skulle være så godt, men det er foreløbig landet lidt halvskidt. MeToo-debatten skulle rydde op i krænkelser, men når man går for langt tilbage i tiden og ikke hører begge parter, er man på afveje.
Se flere debatindlæg

Blog: Balladen i USA stopper ikke den 20. Januar

Louis Jacobsen
Når Trump ikke længere er præsident i USA står de samme mennesker klar til at bane vejen for en ny af Trumps kaliber.

Blog: Er løsningen bare at lukke ned for de andres ytringsfrihed?

Utku H. Güzel
Hvad skal vi andre stille op, når vi mener, at store grupper af mennesker ikke er til at tale med eller har nogle absurde holdninger?

Debat: Tre mulige grunde til, at politikerne ikke tager ansvar for sociale medier

Rina Ronja Kari
Igennem de seneste par år har de sociale medier fået mere og mere magt over den offentlige debat – og dermed det politiske liv. Men hvordan undgår vi, at det bliver private selskaber, der bestemmer rammerne for vores samfundsdebat?
Vi kan ikke rejse ud, så vi må rejse ind
Meditationsferie i komplet stilhed kan hjælpe os med at rense sjælen, slippe mobilen og give fornyet energi. Flere steder i Danmark tilbyder man silent retreat som et afbræk fra den støjende hverdag. 
Se flere
Bolig
Fire tip til en storblomstrende vinterhave
Drømmer du om en have fyldt med blomster også om vinteren? Det er slet ikke umuligt. Her kan du læse om en lang række planter, buske og træer, der folder sig ud fra nu af og til hen i april. 
Se flere
Forskere og selskaber: Apps på telefonen kan diagnosticere sygdomme med overraskende stor nøjagtighed
En moderne smartphone rummer et overraskende potentiale, når det gælder medicinsk diagnose og helbredstjek. Den kan løfte sløret for, hvordan dit helbred er. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Nu bliver retten sat i Smykkeskrinet
Hack Kampmanns prægtige værk på Vester Allé, som han skabte til den første statslige kulturinstitution uden for København, åbner nu det ene af landets to smukkeste tinghuse. Det andet af de smukkeste tinghuse er naboen. 
Se flere