<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
24.09

Embedsmand dræbt og brændt: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Første danske pensionsselskab sortlister Kina. Coronavirus: Lærere og pædagoger vil foran i testkøen. Udenrigsministeriet i Danmark opdaterer sine rejsevejledninger.

23.09

Scandinavian Star-kaptajn død: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Flertal vil tvinge regeringen til at gå efter højere klimamål i EU. Flertal vil have alle indefrosne feriepenge frigivet. Myndigheder sender usikker antistoftest til 500.000 danskere.

22.09

Massedød blandt strandede hvaler: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Ankestyrelsen omgør knap hver anden handicapklage. Engelske pubber skal lukke kl. 22. Forening frygter forgiftning af havørne.

21.09

80.000 i russisk militærøvelse: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Bredt flertal er enig om kompensation til restauranter. Flere alvorligt syge coronapatienter end frygtet overlever. Trafikanter spilder mere tid på at holde i kø.

18.09

Trump vil uddanne patrioter: »Ungdommen skal elske USA«: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Trump vil fremme »patriotisk uddannelse.« Seniorer kan få ekstra år på tidlig pension. Norge indfører karantænekrav for danskere fra lørdag.

17.09

New Zealand i recession: Dit nyhedsoverblik på to minutter

New Zealand går i recession med rekordstort bnp-fald. Klimaminister advarer mod afgifter og kalder De Radikale rabiate. JP mener: EU trænger til mere handling og mindre snak.

16.09

Gammel vaccine afprøves på Fyn: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Statsministeriet har angiveligt kendt til FE-sag siden årsskiftet. Hver femte minkfarm i Hjørring har haft coronavirus. Flere kvinder bruger p-piller og hormonspiral.

15.09

Storbyer tæt på overbelastning: Dit nyhedsoverblik på to minutter

DF vil have hegn klar til muligt flygtningepres på grænsen. Trump modsiger klimaforskere og forudser kølige vejr. Mette Frederiksen kalder sexchikane for magtmisbrug.

14.09

Smitten falder i "virushotspot": Dit nyhedsoverblik på to minutter

Verden har sat dagsrekord i antal coronasmittede. Thorning: Jeg har også oplevet sexchikane. JP mener: Europa må tage ansvar for Hviderusland.

11.09

Giganternes nabostrid er slut: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Eksperter undsiger centralt argument bag regeringsplan. Den først coronanedlukning skete for et halvt år siden. Politi har fået tåregas-forbud.

10.09

Udgav sig for at være sort: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Flertal vil hjælpe forældre til børn i kø til coronatest. Biskopper protesterer mod udsigt til omskæringsforbud. Rusland beskylder Tyskland for grundløs påstand om forgiftning.

09.09

Kronprinsparret støtter coronaofre: Dit nyhedsoverblik på to minutter

EL og SF optrapper jobstrid med De Radikale. Kold skulder skar 500 milliarder kroner af Teslas værdi. Forsamlingsforbud i England bliver strammet til seks personer.

08.09

Rekordbrande hærger: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Hviderussisk protestleder er forsvundet efter tilbageholdelse. Grønt lys til bryllupper og konfirmationer. Fire ud af 10 flygtninge, der ankom under krisen i 2015, er i job i dag.

07.09

Putins vaccine møder modstand: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Afhoppere fra Alternativet stifter nyt parti. Regeringen har kastet sin kærlighed over den tidligere regerings pensionsordning. Det globale smittetal har rundet 27 millioner coronatilfælde.

Premium Tophistorier

Professor: Unødig frygt for politisk styrede kinesiske opkøb

Europæiske politikere er bange for kinesiske virksomhedsovertagelser og vil nu slå kontra. Men der findes ikke en kinesisk masterplan, der dikterer overtagelse af europæisk teknologi, lyder det fra en professor.

Her er landene med mest flytrafik i en coronatid

Storbritannien har de fleste daglige flyvninger. Norge ligger højt på listen på grund af meget trafik på indenrigsruterne.

Danske fonde spænder ben for kinesisk indtog i Danmark

Store fonde, der sidder tungt på landets største virksomheder, vurderes som den primære årsag til, at kinesere ikke har investeret så tungt i Danmark som i vores nabolande.

Regeringens udspil: Benzin- og dieselbiler stiger op mod 53.800 kr. i pris – få overblikket på 2 minutter

Regeringen er klar til at øge prisen på diesel- og benzinbiler med i gennemsnit 1,7 pct. Store elbiler bliver dyrere end i dag, men indkasserer alligevel en rabat.