<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
10.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Hårdt ramte senfølgepatienter må vente på hjælp i ugevis

USA kan have flere coronadøde end opgørelser viser. Dansk Industri foreslår flere arealkrav før butiksnedlukninger. Senfølgepatienter må vente flere uger på hjælp.

07.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Norge tror ikke på ny vaccine fra juni - Danmark gør

Sygeplejersker mødes til forhandlinger inden mulig strejke. Mette Frederiksen vil se på ophævelse af patent på coronavacciner. Danmark regner med ny vaccine fra juni - det har man i Norge »ingen grund til at tro«.

06.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Fitnesscentre, teatre og biografer kan nu igen slå dørene op

Skotsk valg kan afgøre skæbne for løsrivelsesbevægelse. USA vil have patenter på coronavacciner ophævet midlertidigt. Danmark genåbner yderligere.

05.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: George Floyds drabsmand vil have genstartet sin retssag

Danmark i hemmelig dialog med flere amerikanske lande om modtagecentre for asylansøgere. Trump kan i dag blive udelukket permanent fra Facebook. Og så kan mangel på plads bremse skolernes genåbning torsdag.

04.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Genåbningsaftale strammer løkken om sommerens store festivaler

Hver tredje kræftpatient danner ikke antistoffer efter covid-vaccine. Biden giver sig i flygtningepolitikken. Og så er endnu en vaccine dumpet i Danmark, og vaccinationskalenderen rykkes igen-igen.

03.05

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik: Nu bliver der sat dato på nattogenes genfødsel i Danmark

Claus Hjort giver Løkke skylden for uro i V. En ny genåbning skal forhandles på plads. Og så fortæller tidligere direktør i Lægemiddelstyrelsen i et stort interview tiden i centrum af kampen mod corona.

29.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Eksperter fælder dom over regeringens landbrugsplan. Brasilien stopper import af russisk vaccine. Efterforskere har ransaget tidligere Trump-advokats lejlighed.

28.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter: Partier i Norge vil forlænge perioden med fri abort med adskillige uger

Politiet snupper biler på stribe i sager om vanvidskørsel. Fem mænd er varetægtsfængslet i sag om støtte til Islamisk Stat. Og så er et nyt land krøbet op i toppen af en dyster coronarangliste.

27.04

Dit nyhedsoverblik på to minutter: Dit nyhedsoverblik på to minutter: DF og regeringen vil sætte en stopper for livstidsdømte, der dater fra fængslet

Stjerneskuespiller køber rettigheder til dansk Oscar-vinder. Jens Rhode melder sig under de kristendemokratiske faner. USA vil lede efter terrortrusler inden for landets egne grænser.

26.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter

To danskere modtog Oscar-statuetter i nat. Sult og tørke truer millioner. JP mener: Alt for længe er der blevet talt udenom på udlændingeområdet.

23.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter - 23. marts

Heunicke skal i samråd om minksagen. Sygeplejerskerne sætter dagsordenen med strejkevarsel. Nyt fra Storbritannien om Astrazeneca og blodpropper.

22.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Se deltagerne til USA's klimatopmøde. Der er sket masse-anholdelser i Rusland. Læs nyt fra resterne af Super League.

21.04

Dit nyhedsoverblik: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Briefing: Mere genåbning i dag. Super League droppet af britiske klubber. Betjent skyldig i drab på George Floyd.

20.04

Dit nyhedsoverblik på to minutter: Dit nyhedsoverblik på to minutter

Minister åbner for at ændre 30-minutters-regel. EU venter med sanktioner mod Rusland trods troppeeskalering. Antallet af fængslede i terrorsager er rekordhøjt.

Premium Tophistorier

Bankerne har regnet efter: Danskerne skal betale 4,1 mia. kr. i negativ rente

Det kommer til at koste de private bankkunder op mod 4,1 mia. kr. i negative renter om året, når især storbankerne hæver prisen for indlån senere på året. Det slår bankernes egen organisation fast i en analyse, der samtidig fastholder, at danske banker ikke kommer til at tjene på negative renter.

Dansk familie tjener millioner på at handle med fisk

Den familieejede fiskekoncern Kangamiut har under coronakrisen tjent tre gange så mange penge som ventet. Selskabet har haft store millionoverskud otte år i træk, og omsætningen har rundet 3 mia. kr.

Nordea: Guldfeberen på boligmarkedet brænder ud i år

Der er stadig godt tryk på boligmarkederne i både Danmark, Sverige og Norge, vurderer Nordea. Men i alle tre lande vil udviklingen snart begynde at flade ud, mener banken i en ny prognose.