<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
13.01

Fire tip til en storblomstrende vinterhave

Drømmer du om en have fyldt med blomster også om vinteren? Det er slet ikke umuligt. Her kan du læse om en lang række planter, buske og træer, der folder sig ud fra nu af og til hen i april.
Seneste Bolig
12.01

Nu køber vi både modetøj og møbler online

Flere tøjbutikker åbner såkaldte home-afdelinger, hvor forbrugerne kan købe tøj og sko samme sted som interiør og møbler. Senest har onlineshoppingcentret Boozt åbnet en boligetage. Det er ikke så underligt, mener ekspert i forbrugeradfærd og branding. I dag køber forbrugerne ikke en tøjstil, men en livsstil. Og så bliver tøjmode og boligindretning en forlængelse af hinanden.
11.01

Danmarks fedeste? Ny bydel er en kritik af, hvordan vi bygger vores byer

I Skanderborgs nye bydel, Ovenvande, har topprioriteten fra begyndelsen været et levende og indbydende byrum, hvor bilerne er smidt ud, så der er plads til beboerne. Projektet skal blandt andet ses som en kritik af den måde, man normalt tænker byrummet ind i nybyggeri. Og kritikken er berettiget, mener en ekspert.
06.01

Her i orangeriet nyder de aftenkaffen året rundt

En regnfuld sommer satte gang i drømmene om et orangeri. Efter flere år med opstøvning af genbrugsmaterialer og gør det selv-byggeri kan Johan Wad Chilvers og hans kone nu nyde aftenkaffen ”udenfor” året rundt.
05.01

Haven er det nye luksusrum

Der er gang i byggeprojekterne rundt omkring i haverne. Orangerier, annekser og udekøkkener giver os mulighed for at forlænge sæsonen, komme tættere på naturen og ikke mindst skrue ned for tempoet og op for nærværet.
30.12

Er fremtidens designoplevelser digitale?

Japaneren Yukie Tonuma var træt af corona-blues. Under nedlukningen i foråret etablerede hun derfor en digital platform for virtuelle rejser for japanere, som gerne vil opleve dansk design. Jyllands-Posten var med på rundtur i Finn Juhls verden.
29.12

»Indretning er meget mere end det, du ser på Instagram«

Dit hjem skal gøre dig glad. Så vær ligeglad med, hvad andre tænker, lyder det fra indretningsarkitekt Rie Floor Johannsen, der selv har indrettet sin lejlighed i centrum af Aalborg med et rigt og flamboyant miks af zebra-striber, fransk vintage og storblomstret tapet.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler
Vi kan ikke rejse ud, så vi må rejse ind
Meditationsferie i komplet stilhed kan hjælpe os med at rense sjælen, slippe mobilen og give fornyet energi. Flere steder i Danmark tilbyder man silent retreat som et afbræk fra den støjende hverdag. 
Se flere
Bolig
Fire tip til en storblomstrende vinterhave
Drømmer du om en have fyldt med blomster også om vinteren? Det er slet ikke umuligt. Her kan du læse om en lang række planter, buske og træer, der folder sig ud fra nu af og til hen i april. 
Se flere
Forskere og selskaber: Apps på telefonen kan diagnosticere sygdomme med overraskende stor nøjagtighed
En moderne smartphone rummer et overraskende potentiale, når det gælder medicinsk diagnose og helbredstjek. Den kan løfte sløret for, hvordan dit helbred er. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Nu bliver retten sat i Smykkeskrinet
Hack Kampmanns prægtige værk på Vester Allé, som han skabte til den første statslige kulturinstitution uden for København, åbner nu det ene af landets to smukkeste tinghuse. Det andet af de smukkeste tinghuse er naboen. 
Se flere