<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her
Seneste Biler
21.09

Amerikansk kæmpe-SUV i Danmark: Masser af plads og power, men...

Orker du ikke en stor tysk eller svensk SUV, er Ford nu klar med sjette generation af den legendariske Ford Explorer. Bilen opleves ikke helt så premium, som prisen på hele 1 mio. kr. stiller i udsigt. Til gengæld har bilen masser af stil og uforfalsket amerikansk charme.
14.09

Sjældent vellykket SUV: Lang rækkevidde på strøm og masser af kræfter

Som opladningshybrid klarer Toyota Rav4 75 km på strøm alene. Samtidig har Toyota valgt, at benzinmotoren ikke starter, når du trykker speederen helt i bund. Dermed opleves bilen næsten som en fuldt elektrisk bil. Desværre er modellen udsolgt resten af året og kan ikke bestilles før efter årsskiftet.
Se flere nyheder
Redaktionen anbefaler
Turen går til stjernehimlen: Astronomer og universitetsfolk guider folk til Dark Sky-områder
Stadig flere stjernebadere skaber efterspørgsel på områder, der ikke er forurenet af kunstigt lys. Flere øer rundtom i Danmark er særligt egnede til formålet og blåstemplet af den internationale Dark Sky Association. 
Se flere
Bolig
Ny bog udråber sjællandsk ghetto til arkitektonisk perle
Der findes mange historier om hårdt belastede ghettoområder med kriminalitet, skudepisoder, udbrændte biler og overfald. Men det er langt fra virkeligheden i Tingbjerg, lyder det fra forfatter og arkitekturhistoriker Jannie Rosenberg Bendsen: »Tingbjerg er på ingen måde slum, men noget af det bedste inden for dansk arkitektur.« 
Se flere