<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Annoncering

Hvad er annoncørbetalt indhold?

Find mere viden om annonceformatet samt kontaktinformation på Jyllands-Postens annonceafdeling
 
Norlys

Danskerne vil tilbage til de levende lokalsamfund

Moderne familier søger fællesskabet i levende lokalsamfund, hvor grønne og digitale forbindelser er helt essentielle. På Ærø har el-færgen Ellen nu sejlet i et års tid til glæde for beboerne og gavn for miljøet.
 
UBS

Store konsekvenser for investorer

Demografi og teknologi medfører massive ændringer for os alle i de kommende årtier. Uddannelse, sundhedspleje og forbrugerpræferencer bliver endnu mere digitale, lyder det i rapport. Samtidig kommer bæredygtighed endnu mere i fokus. Sådan kan du forberede din portefølje på fremtiden.
 
Wiz Connected

Sådan får du godt lys i hjemmet

Lys er noget af det vigtigste i hjemmet. Derfor bør lamper og lyskilder få lige så stor opmærksomhed i indretningen som møbler og andet inventar. Det mener boligstylist Trine Darré, som her giver sine tips til godt lys derhjemme.
 
Koncenton

Her er de attraktive boliger på fremtidens ejendomsmarked

Fast ejendom har over de seneste 150 år været den aktivklasse, som har givet det højeste afkast. Meget tyder på, at det fortsat vil være attraktivt at investere i ejendomme, men efterspørgslen vil flytte sig på fremtidens boligmarked.
 
HusCompagniet

Vores bedste byggeråd

Nybyggeri: Sådan bliver dit drømmehus til virkelighed Undgå, at din husdrøm bliver til et mareridt. Her er de bedste byggeråd til en god proces og et godt resultat.
 
Obton

Så langt rækker din pensionsformue

Det kan kræve en betydelig formue, hvis man skal leve en pensionisttilværelse på samme niveau som den, man oplevede, mens man var i job og havde en fast indtægt. Risikojusterede investeringer kan hjælpe opsparingen godt på vej.
 
Jyske Bank

Boligøkonom Mikkel Høegh: ”Har du et bedstemorlån?”

Har du et bedstemorlån – et lån, der for længst burde have været lagt om – eller kender du én, der har? På trods af de seneste måneders massive rentefald, er der stadigvæk mange, der har et bedstemorlån. Vi taler i hvert fald 100.000 boligejere. Der kan være en god timeløn i at få lagt det om, skriver Jyske Banks boligøkonom Mikkel Høegh i sin blog.
 
Geberit

Danske hoteller lokker med vand på flere måder

Vand er godt for dit velvære – både fysisk og mentalt. I år har du ekstra god mulighed for at nyde sommeren langs Danmarks smukke strande og kyster. Måske endda på et af de hoteller, der forkæler dig med mere end bare havudsigt.
 
Dansk Standard

Få din virksomhed godt i gang med FN’s verdensmål

Danske virksomheder, der arbejder med FN’s verdensmål, kan få del i et milliardstort forretningspotentiale. Men mange virksomhederne savner konkrete værktøjer, og standarder kan være en vigtig del af løsningen.
 
Moccamaster

Kaffe er den nye vin. Se optagelser fra årets kaffefestival

Kaffe er den nye vin. Det er ikke kun vin, der kan bringe dig ud på en ren opdagelsesrejse, når dråberne rammer tungen. God kaffe rummer mindst lige så mange noter som vin, og det får stadig flere til passioneret at dyrke kaffens mange smagsnuancer.
 
Scandinavian Park

Willkommen zurück dänen

Efter tre måneders grænselukning er grænsen mellem Tyskland og Danmark igen åben. Det vækker glæde på den anden side af grænsen, hvor danskerne har været savnet. Savnet har været gensidigt, for danskerne elsker Flensburg, da det er en by, man aldrig bliver færdig med.
 
Bank Norwegian

Spar penge, og få overblik ved at samle dine lån ét sted

Har du gæld flere forskellige steder, kan det være vanskeligt at få overblik over økonomien. Ved at samle dine lån i ét samlelån, får du bedre overblik over din økonomi, og du sparer desuden penge.
 
Jutlander Bank

Kend dit betalingskort og undgå bøvl på rejsen

En del danskere på rejse i udlandet oplever, at de ikke kan hæve kontanter eller bruge deres betalingskort, fordi de har ramt beløbsgrænsen. Løsningen er enkel, hvis du kender dine kort og har sikret dig hjemmefra.
 
Honda

24% af danskerne stresser efter job: Sådan gør du bilen til et zen-rum

Vi stresser som aldrig før, og især i trafikken mister mange besindelsen over ikke at komme hurtigt nok frem. Men hvis du aktivt vænner dit tankesæt til, at bilen er din mentale frizone, kan det have en stærkt afstressende effekt at køre til og fra arbejde.
 
GetAccept

Digitalisering stiller nye krav til salg og sælgere

Selv om både globalisering og digitalisering for længst har ændret kundernes købsproces, føler hver anden business to business-sælger sig ikke rustet til at imødekomme kravene. Nyt forskningsprojekt kortlægger hvilke salgsmetoder, der virker i praksis, og giver danske virksomheder værdifuld viden om, hvordan de kan bruge ressourcerne bedre og sælge mere.
 
Milton Huse

7 trends, der flytter ind i nye huse

Mere plads, en hyggelig alkove og en hemmelig dør er nogle af de ting, der i 2019 står højt på ønskelisten hos de mange danskere, der bygger nyt hus.