Aarhus

Rigmand giver 3,8 mio. kr. til sårbare aarhusianere

Lind Invest, der ejes af Henrik Lind, giver øger støtten til udsatte borgere.

Henrik Lind står bl.a. bag virksomheden Danske Commodities. Foto: Tobias Nicolai

Investeringsselskabet Lind Invest, der har Henrik Lind som stifter og ejer, har valgt at støtte organisationen Fundamentet med yderligere 1,8 mio. kr. udover de 2 mio. kr. man i forvejen støtter projektet med. Dermed vil organisationen modtage 380.000 kr. årligt over de næste 10 år.

Fundamentet, der drives af 90 frivillige og 12 ansatte, tilbyder gratis behandlingsrum, alternativ borgerservice og en række forløb for udsatte unge. Derudover har man lektiecafé, foredrag, gældsrådgivning m.v.

Støtten fra Lind Invest sikrer grundlag for projekterne "Borgerhjælpen", "Vi tror på Dig" og "Behandlingsrummene".

»Fundamentet løfter en svær opgave rigtig godt for sårbare unge og voksne i Aarhus og skaber stor værdi for både den individuelle borger samt for samfundet. Dette arbejde, tror vi på, er vejen frem for sociale indsatser. Derfor støtter vi nu Fundamentet yderligere for at garantere organisationens drift de næste år og skabe ro til at fokusere på deres værdifulde arbejde,« siger adm. direktør og ejer Henrik Lind.

Steffen Rasmussen, der er stifter og daglig leder af Fundamentet, oplyser, at organisationen får stadig flere henvendelser fra borgere, flere frivillige og står med stadig flere komplekse problemstillinger.

»Derfor er det en stor hjælp at kunne sikre personale til det, driften og de mange forskellige muligheder til borgerne, samt ikke mindst at fortælle alle, at vi er her for at blive,« forklarer han.

Samarbejdet mellem Lind Invest og Fundamentet blev etableret i 2015.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Omlægning af banen fra Hovedgård til Hasselager

Bo Lindbirk, Fastrupvej 37, Solbjerg
Solbjerg og dens opland er i vild opstandelse over den VVM-undersøgelse, der nu er til høring.
Restauranter

Farvel til gastronomiregionen

Aarhus var europæisk gastronomiregion i 2017 med over 250 madevents i regionen. Evalueringen af året kommer i januar. Aktørerne håber at kunne fortsætte samarbejdet, bl.a. med byens restauranter.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Analyse: Hvor skal vi hen, Aarhus?

Analyse: Den 1. januar begyndte den nye byrådsperiode for det nyvalgte byråd i Aarhus Kommune. Men hvad bliver de 31 lokale politikeres udfordringer i de kommende fire år? JP Aarhus kommer her med et bud på byrådets fem væsentligste opgaver.
Ugen på spidsen
Aarhus sådan set

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her