*

En legende på bunden

Don Cheadles fascinerede og fascinerende biopic om Miles Davis hylder det martrede geni i en fragmenteret fortælling.

Tre dage med kliken

23 år senere følger Richard Linklater op på sit teen flick-hit ”Sidste vilde nat med kliken” med en herlig hyldest til collegelivets ekstra-curriculære formative aktiviteter.

En klovns genvordigheder

Chocolat er navnet på en klovn, der i samspil med en anden, Footit, omkring år 1900 fornyede klovnekunsten. Chocolat var sort, og filmen fortæller om hans trængsler i en kultur præget af både blød og brutal racisme.

Ny Bourne-film drukner i ramasjang: Få det nu overstået

Den nye film om CIA-agenten Jason Bourne med de sorte huller i erindringen lever ikke op til forventningerne, som måske er for store.

Kikset og håbløst umoderne: Hvem tror på denne films præmis?

Forsøget på at lade perfektionistiske mødre i USA få en slapper giver bagslag. I en for det meste usjov fortælling om, at kvinder skal blive Bad moms for at blive gode mødre, etableres nye spændetrøjer for moderskabet.

Den nye Star Trek får en ublid modtagelse: Ud i middelmådighedens glemsel

Fast & Furious-instruktøren Justin Lin gør alt, hvad han kan for at gøre tredje kapitel i relanceringen af Star Trek-universet stjernegod. Men han kæmper mod et alt for tyndt manuskript.

Monster i mørket

Det samme, ret effektive gys gentages om og om igen i tam, lyssky gyser.

Det eventyrlige udebliver

Steven Spielberg er stadig en ekstremt dygtig filmhåndværker, men han har sine velmagtsdage som eventyrfortæller bag sig.

Sex på kirkegården

Stillestående skildring af en moden kvinde med fire mindreårige børn og en mand, der er ligeglad med hende. I sin ensomhed søger hun adspredelse dag og nat på en gravplads, der også tjener som udendørs bordel

En gravhund har hovedrollen i ny film: Hudfletter menneskeligt hykleri

Todd Solondz er en brutal, misantropisk komiker, der har noget på hjerte, og som selvfølgelig kan slippe af sted med at gøre en gravhund til hovedperson.

Indblik
Annonce

Livet er mærkeligt

En fortælling om den proces at blive voksen. Paul og Esther er er unge, men trods den tidlige forelskelses styrke mister de hinanden, et tab, der underminerer deres voksne liv, som Paul beretter om i første person.

Australsk hævnfarce

Kate Winslet kan ikke sætte et øjenbrynshår forkert, men filmen om en kjolesyerske, der søger hævn, er ujævnt riet sammen.

Ny Tarzan-film: Det bedste er, at nostalgien efter de gamle film vækkes

Ny, rimelig Tarzan-film, men den visuelle teknik er så svimlende og kaotisk, at man i de mest dramatiske scener mister overblikket.

Bjerget, der fik vinger

Islandsk fantasi om den tykke outsider, der får luft under vingerne, er fin og bevægende, selvom den er tæt på at romantisere sin hovedkarakter.

Der er mavekrampegrin i vente

Dwayne Johnson er bedst kendt som bøffen The Rock, men han har også et svulmende humoristisk talent.

Mest Læste
 1. 1
  Anmeldelse: Ikke siden Abbas ”Money, Money, Money” har svenskerne lavet så stort et hit som denne Volvo
  Det plejede at være et tegn på succes, når man havde opnået Volvo, villa og vovse. Hvis jeg kun måtte vælge en af de tre, ...
 1. 2
  Jagten på et nyt paradis i rummet: Forskere har fokus på den nærmeste nabostjerne
  Det er langtfra utænkeligt, at der findes verdener ude i verdensrummet, som er så levende, at de får Jorden til at virke ...
 1. 3
  Topdemokrater gik hårdt til Trump: »Jeg er fra New York. Jeg kender en svindler, når jeg ser en«
  På partikonventet i Philadelphia gjorde Demokraternes A-kæde fælles front mod Donald Trumps pessimistiske ...
Premium Tophistorier

Du kan score på at kæle lidt ekstra for bilen: Her er ekspertens råd til at forhøje bilens værdi

Vedligeholdelse og små investeringer undervejs i bilens levetid kan spare dig tusindvis af kroner, når du skal sælge bilen igen. Her får du de bedste tips og tricks til at holde bilen vedlige.

Flyt jer: Cyklister giver fuckfingeren, kører over for rødt og skælder ud på ”langsomme” børn

Aggressive tilråb mod børn, fuckfingre i vejret og hasarderet kørsel er blot nogle af de ting, danske cyklister oplever i trafikken – fra andre cyklister vel at mærke.

Jagten på et nyt paradis i rummet: Forskere har fokus på den nærmeste nabostjerne

Det er langtfra utænkeligt, at der findes verdener ude i verdensrummet, som er så levende, at de får Jorden til at virke hengemt til sammenligning. Faktisk er der noget, som tyder på, at der findes en sådan verden bare fire lysår herfra.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her