*

Breaking
Gratis på SMS: Send JPBREAK til 1218 | Få nyheden på mail

Dette er as good as it gets, og det er meget bedre, end man kan forvente

I mange medier udråbes 2016 nu til et annus horribilis. Endnu et.

Og det var Danmark

Vi har været for utydelige, har afgående kulturminister Bertel Haarder flere gange sagt i forbindelse med sin kulturministerielle svanesang, Danmarkskanonen, som fandt sine endelige 10 værdier i går.

Folk finder ikke længere mening i demokratiet

Jo mere politikken afhandles centralt og i de sociale medier, jo mere abstrakt og personfikseret den bliver, des mere fjerner den sig fra de steder, hvor folk lever deres liv.

Skulle Trump være typisk for gamle, hvide mænd, og Dylan og Cohen ikke? Come on!

De gamle, hvide mænd, som altid får læst og påskrevet – og det på globalt plan – har uden tvivl en masse at være ansvarlige for.

Tillidens radius mindskes

Justitsminister Søren Pindvar i søndagens JP bekymret for vores samfundssystems fremtid og efterlyste "det forpligtede menneske". Han ser gerne et "vitaliseret ...

Taarnet

Henrik Jensen er historiker, lektor og forfatter til en række debatskabende bøger som ”Ofrets århundrede” og ”Det faderløse samfund”.

Han er en velgørende karsk samfundsdebattør helt i sin egen stil, der ofte med effekt taler den etablerede mening midt imod i eksistentielle spørgsmål.

Uansvarlige kommuner

Lars Løkke Rasmussensstore kommunalreform fra 2007 fylder 10 år ved årsskiftet. Hvordan er det gået med den? Ikke særlig godt. Tænketanken Cepos har analyseret ...

Kommentar: Gammelt nyt fra hegnet

Så passerede den revy igen. Den med danske unges umådeholdne drikkeri.

At ville gå på vandet

Alt efter gemyt kan man måske have en smule ondt af EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, der forleden med sin state of the union-tale prøvede at puste sig op som pendant til den amerikanske præsident.

Kommentar: Unge mænd er en risiko

Overordnet set er folk, der går ud for at slå andre mennesker ihjel, mænd i alderen 16 til 30 år.

Kommentar: Dansk idræt

Sejren fik uden tvivl den nationale stolthed til at brede sig i ethvert ærligt dansk bryst.

Premium Tophistorier

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her