*

Sportspanelet

Sørine Gotfredsen, teolog og kommentator, Brian Nygaard, pressechef på det professionelle cykelhold Greenedge, Dan Hammer, direktør i håndboldens divisionsforening og tidligere koncerndirektør i Parken Sport & Entertainment, samt Peter Sørensen, AGF-træner, skriver skarpt, indsigtsfuldt og med kant om problemstillinger i sportens verden.

Annonce
Premium Tophistorier

Sådan vil Clinton bane vej gennem Trumps mur

Som den første kvinde nogensinde fra et stort parti accepterede den 68-årige Hillary Clinton natten til fredag dansk tid nomineringen som Demokraternes præsidentkandidat.

Brev fra korrespondenten: Nogle mener, at den seneste måned i britisk politik har rykket mere end det seneste årti

Måneden efter brexit-afstemningen var kaotisk. Men panikken udeblev. Her er en oversigt over, hvad den seneste halvanden måned har budt på i britisk politik - i en pixie-version.

Er du fed, syg eller arbejdsløs – så er det din egen skyld

Vi skyder ikke længere skylden fra os, når noget går galt. I stedet vender vi blikket indad og pisker os selv. Og det har store konsekvenser.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her