*

Sportspanelet

Sørine Gotfredsen, teolog og kommentator, Brian Nygaard, pressechef på det professionelle cykelhold Greenedge, Dan Hammer, direktør i håndboldens divisionsforening og tidligere koncerndirektør i Parken Sport & Entertainment, samt Peter Sørensen, AGF-træner, skriver skarpt, indsigtsfuldt og med kant om problemstillinger i sportens verden.

Annonce
Premium Tophistorier

Vi ses hos Clement… eller gør vi?

Gik Clement Kjersgaard over stregen, da han interviewede Alternativets formand Uffe Elbæk? Vi har spurgt syv journalister, politikere og forfattere.

Foretrækker kineserne virkelig Donald Trump?

Over for kineserne er Donald Trump blevet fremhævet som et eksempel på, hvorfor de bør prise sig lykkelig for deres eget autoritære styre og ikke se misundeligt på det demokratiske USA.

DBU’s fundament er blevet degraderet til landsholdets plan B

En uge i Japan skal blandt andet bruges til at træne alternativet til landstræner Åge Hareides foretrukne spillestil. Nordmanden siger direkte, at landsholdet ikke skal spille som under Morten Olsen.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her