*

Kommentar: Var det så en god Superliga?

Ikke sådan for alvor – FCK var for god, Hobro var for ringe, og nogle var for ligeglade, mener sportsredaktøren.

Klumme: Verdens bedste tømmermænd har de i Silkeborg

Superligaen 2016/17 er på plads. Silkeborg, Horsens og Lyngby sikrede sig historiens måske vigtigste oprykning.

Kommentar: FCK’s mesterskab bekræfter fodboldens naturlov

Det overraskende er ikke, at FC København bliver dansk mester, det overraskende er, at det er tre år siden sidst, og det blot andet mesterskab de seneste fem år.

Kommentar: I det øjeblik blev han meget mere end bare Peters søn

Kasper Schmeichel lykkedes vel egentlig med det umulige, da han blev fejret som engelsk mester i Leicester efter kampen mod Everton: Han forlod sin fars skygge.

Sportsredaktøren: Der er fans derude, som løfter fodboldkampe til totaloplevelser

Tilhængerne gjorde det til en begivenhed. Glem aldrig deres betydning, dansk fodbold vandt pokalfinalen.

AGF har stjernerollen i pokalfinalen

Selv vejrudsigten er god – jo, det ligner en udsolgt pokalfinale til historiebøgerne, mødet mellem Aarhus og København, men AGF er langt den mest interessante aktør i Parken, mener sportsredaktøren.

Det svarer til, at Uffe Elbæk bliver statsminister

Leicester er i min bog ved at skabe en af de største sportslige sensationer i fodboldverdenen. Det er velgørende og enestående, sidstnævnte i bogstavelig forstand.

Sportsredaktøren: Colin Todd er i Randers på lånt tid

En sag fra den private sfære ser ud til at betyde, at to af de bedste spillere og træneren ender med at forlade klubben.

Det er ikke de andres skyld, Bendtner

Nicklas Bendtner kunne have sat rekorder med sine evner - nu bliver den eneste, han sætter, måske i disciplinen ”systematisk spild af talent”, mener sportsredaktøren.

Den svære toer blev den svage toer

Landsholdet slap grebet om ”folkets hjerter” med en sløj indsats mod Skotland.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Christian Thye-Petersen skriver med indsigt, humor og meninger om sportens verden. Klummer, der skal vække debat og gerne eftertanke.

Om det, der sker på banen og om det, der sker uden for, på direktionsgangene og i bestyrelseslokalerne og ikke mindst om etiske og moralske spørgsmål i elitesportens kampprægede verden.

Christian Thye-Petersen har skrevet bogen ”Spillet om FCK” (m. Kasper Steenbach) og optræder jævnligt som ekspertkommentator og debattør på diverse tv-stationer. Han holder ikke med nogen, men holder dog øje med AGF.

Annonce

Kan Christian Eriksen blive landsholdets næste leder?

Før det ”nye” landsholds svære toer i Skotland, bør man stoppe op og se lidt på lederskabet på banen. Hvem bliver landsholdets næste leder?

Bestået, Hareide, absolut bestået

Man kunne se, at fodboldlandsholdet har fået ny træner, spillet var mere direkte, afslutningerne var flere, mål fik vi også, Eriksen var god.

Hurra – jeg er upopulær

Danskerne ville hellere have haft Michael Laudrup som landstræner, viser en undersøgelse, som analyseinstituttet Wilke har lavet for Jyllands-Posten. Paradoksalt nok et på mange måder ideelt udgangspunkt for Åge Hareide, mener sportsredaktøren.

Konflikten mellem Keller og Borring i Randers, er det nærmeste, man kommer en uløselig konflikt

Ledelsen i Randers skal glemme følelserne og først og sidst tænke på én ting: Hvad er bedst for ”virksomheden” – og handle derefter i konflikten mellem Jonas Borring og Christian Keller.

Kommentar De skulle være gået af begge to – både Oscar og Jan Bech

Det er svært at se, hvordan Jan Bech Andersen med troværdighed kan bestride hvervet som formand i Brøndby - hans penge er gode nok, hans ageren er ikke.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her