*

Kommentar: Fuglsang i sit livs form – nu er der Tour-feber i Danmark

Jacob Fuglsangs overraskende sejr i det vigtigste optaktsløb til Tour de France gør ham til et oplagt bud på en top fem placering, hvis hans hold kan få afstemt rollerne mellem to kaptajner.

Kommentar: Kan et landshold uden identitet være godt nok?

Åge Hareide skal finde ud af, hvad han vil med det danske landshold før de afgørende kampe.

Kommentar: Landsholdet befinder sig samme sted som før EM-triumfen i 1992

Flere og flere danske toptalenter bliver voksne, men det kræver en heldig og enormt dygtig landstræner at skabe en triumf som den i Sverige for 25 år siden, og jeg kan tvivle på, at Åge Hareide er den rigtige.

Glem spytklatten: Tottis stop er en nostalgisk afsked med noget, der var

Francesco Tottis karrierestop markerer en afsked med en nostalgisk tid, da Serie A var bedst.

AGF er blevet ubehagelig for alle modstandere

Glen Riddersholm er ved at lykkes med at få AGF til at blive en blanding af OB fra 1990’erne og det nuværende Brøndby-hold. Det er effektivt.

En episk pokalfinale med en triviel vinder

Brøndby og FC København leverede den bedste pokalfinale i årevis, og FC København har taget et historisk bjergtag med dansk fodbold.

Pres på Hareide: Danmark har sit bedste landshold i 13 år

Danmark har kvalitet til VM-deltagelse, og kravet må være derefter.

AGF eller Esbjerg: Hvilken klub vil en nedrykning ramme hårdest?

Klubberne spiller om at nærme sig endnu en sæson i Superligaen.

Idræt for milliarder Elitens rigtige satsning kommer for sent

Et stridsomt samarbejde mellem Team Danmark og DIF forsinkede en plan til 1,2 mia. kr.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Troels Henriksen skriver med indsigt, refleksion og skarpe meninger om sportens verden. Klummerne skal vække debat og sætte dagsorden i sportens verden. Samtidig sætter han sporten i en bredere, samfundsmæssig kontekst. Han skriver om det, der sker på banen og om det politiske spil uden for samt fortæller sin uforbeholdne holdning til det. Hvad det skete fortæller om tilstandene i dansk sport, og hvordan det kan forstås i en etisk og moralsk sammenhæng. Hans holdninger skal dermed være mere end selvfølgelige talestreger i en sportsverden fuld af holdning til at give en dybere indsigt om den sport, som fascinerer så mange.

Troels Henriksen blev sportsredaktør på Jyllands-Posten i august 2016, og før det havde han været sportsjournalist samme sted siden 2008. Han blev kåret til Årets Sportsjournalist i 2013.

Set fra sidelinjen: AGF’s usandsynlige chance – grib den

Der er pludselig mindst lige så stor chance for, at AGF spiller sig fri af nedrykning på søndag, som at holdet ender i playoff om at undgå nedrykning.

Mislyde i håndbold og fodbold: Jagt på spænding og profit har skabt uacceptable slutspil

Når det ikke kan betale sig at gøre sit bedste, undermineres tiltroen til sporten. Og det kan hverken Superligaen og Håndboldligaen leve med.

Landsholdet og en flytur: En møgsag med tre tabere

Morten Olsen havde aldrig tilladt noget som dette.

Kaos i Kolding: Ikonernes afsked skæmmes

Kasper Hvidt og Lars Jørgensen har fortjent bedre.

Desperation og frustration i AGF

En kontroversiel kommentar fra direktør Jacob Nielsen efter nederlaget til AaB illustrerer situationens alvor for AGF, men den bringer intet godt med sig.

Premium Tophistorier

Steffen lavede sin første hjemmeside som 12-årig: En dag kom der besked fra Microsoft

Den 23-årige Steffen Witterseh Rasmussen blev rekrutteret til sit drømmejob hos Microsoft i Dublin via Linkedin. Han er der primært for at lære af de mest erfarne inden for sit felt.

Kan en mand stikke sig selv ihjel med to knive? Nye afsløringer om Putins døde fjender i "Londongrad"

14 dødsfald i det eksilrussiske miljø i og omkring London er under mistanke for at være mulige snigmord.

Pensionist og mandligt stilikon blæser på sin alder: »Jeg er den, jeg er, og har den alder, jeg har. Men jeg vil ældes med stil«

Her er historien om 66-årige Svante Nybyggars fantastiske forvandling fra pensioneret reklamemand til urban mode-hippie med 25.000 følgere på Instagram.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her