*

Set fra sidelinjen: Fyr ikke Riddersholm

AGF har generelt scoret alt for få point under Glen Riddersholm, og holdet viser nu klare tegn på, at det er skrøbeligt. Men AGF dummer sig, hvis klubben fyrer ham.

Sportsredaktøren: Fire ødelæggende dage, og så viste landsholdet usædvanlige tegn på splittelse

En taktisk dårlig trænerpræstation og et hektisk landshold uden godt lederskab eller god opførsel satte 10 måneders tilløb over styr, før VM-kvalifikationen er halvt overstået.

Kommentar: Kampen mod Montenegro er en test af landsholdets nye, gamle unge

Efter nederlaget i Polen oplever Hareides landshold det første alvorlige pres, i en sværere kamp end vi tror.

Kommentar: Bliver Højbjerg en ny Rommedahl?

Nederlaget i Polen åbenbarede svagheder hos spillere og taktik på det danske landshold, men landstræneren kan gøre noget ved det.

Trist, at Laudrup bruger sit navn til at blåstemple et brutalt diktatur

Michael Laudrup fremviser en fattig tilgang til sit potentiale som international sportspersonlighed.

De seneste tre kampe er vundet med en målscore på 10-0: Danmark vader pludselig i landsholdsangribere

I årevis tog landsholdet sig ilde ud, når Nicklas Bendtner ikke var med. Nu er det lige omvendt, og Åge Hareide kan vælge topangribere efter modstanderen.

En magisk aften i hovedstaden med anføreren som dirigent

Sejren over Brugge var den tydeligste og mest dominerende europæiske aften i Europa i FC Københavns historie, og mit bud er, at dette hold kommer til at spille Champions League efter jul.

Kommentar: Er der virkelig ingen, som har set, at FCK er et sårbart hold lige nu?

Kernen i den nye superligastruktur er at gøre ligaen mere spændende, men FC Københavns modstandere griber ikke chancen for at udnytte mesterholdets tydelige sårbarhed lige nu.

Set fra sidelinjen: Tvinger man mig til et bud, tror jeg, at Nicklas Bendtner er færdig som topspiller

Nicklas Bendtner skal håndtere at begynde forfra, og det ville være svært for alle, der har mistet en position.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Troels Henriksen skriver med indsigt, refleksion og skarpe meninger om sportens verden. Klummerne skal vække debat og sætte dagsorden i sportens verden. Samtidig sætter han sporten i en bredere, samfundsmæssig kontekst. Han skriver om det, der sker på banen og om det politiske spil uden for samt fortæller sin uforbeholdne holdning til det. Hvad det skete fortæller om tilstandene i dansk sport, og hvordan det kan forstås i en etisk og moralsk sammenhæng. Hans holdninger skal dermed være mere end selvfølgelige talestreger i en sportsverden fuld af holdning til at give en dybere indsigt om den sport, som fascinerer så mange.

Troels Henriksen blev sportsredaktør på Jyllands-Posten i august 2016, og før det havde han været sportsjournalist samme sted siden 2008. Han blev kåret til Årets Sportsjournalist i 2013.

Annonce

Efter Fancy Bear: Rusland læner sig op ad udelukkelse i årevis

Bevises det, at hackingen af verdens Anti Doping Agentur (Wada) er organiseret og endda statsstøttet fra Rusland, skal nationen udelukkes fra international sport i årevis.

Lad Parken blive fyldt, for dette FCK kan gøre det utrolige

Et helstøbt FC København har nu også en dansk angriber med høj international klasse og kan komme videre fra Champions League.

Ståle Solbakken er dansk fodbolds bedste træner nogensinde

Jeg tror, at jeg kender forklaringen, men jeg mangler forståelse for, at Ståle Solbakken aldrig er blevet dansk landstræner.

En æra synes slut for Kolding i jydesport nummer et

I mere end et årti har Kolding været holdet, man skulle slå for at blive dansk mester i håndbold. Sådan ser det ud til ikke længere at være.

Wozniacki kan da ikke stoppe karrieren nu – og dog

For øjet, der ser, giver det ingen mening, at Caroline Wozniacki vil stoppe karrieren lige nu. Sportens største profiler arbejder dog nogle gange med deres egen logik.

Premium Tophistorier

Var der en konge før Gorm den Gamle? Nyt overraskende fund kan give Jelling baghjul

Et fund af en vikingehal i Erritsø har sat spørgsmålstegn ved, om Gorm den Gamle nu også var Danmarks første konge. Arkæologer mener, at hallen har været en forgænger eller konkurrent til Jelling.

Ungdomsoprør fra kælderen: Her er en mand, der gerne vil vende det hele på hovedet

Når unge gør oprør i dag, sker det ikke i det store brag, men i små individuelle opgør mod alt fra kønsroller til klimakrise. Alligevel holder både unge og midaldrende fast i drømmen om ét stort, fælles ungdomsoprør.

Unik feriebolig: Turen til hotellet kræver dog en stærk mave

I en afsides beliggende jungle i Laos ligger et hotel i ekstrem trætophøjde. Og man skal have en stærk mave, hvis man vil tage hotellets elevator.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her