*

Set fra sidelinjen: AGF’s mangler og Riddersholms spillestil er en dårlig blanding

AGF har ikke spillerne til Glen Riddersholms spillestil, men han fastholder den alligevel, og det er en fejl. Modstanderne læser AGF for let.

En landstræners sidste chance: Har han lært af kritikken?

EM i Sverige er landstræner Klavs Bruun Jørgensens sidste chance for at blive en succes. Der er tegn på, at det kan ske.

Topchefen hænger spillere ud: Det rumler i AGF

AGF’s direktør, Jacob Nielsen, hænger reelt nogle af sine medarbejdere til tørre i fredagens Jyllands-Posten. AGF er en underpræsterende klub i en kritisk periode.

Kommentar: FCK mistede sejren i pausen

For en gangs skyld blev Ståle Solbakken taktisk udmanøvreret i løbet af en kamp. Sliddet fra et langt efterår ser ud til at være ved at tynge FC København.

Truer en fyring? DBU’s topchef har et problem

Set fra sidelinjen: Claus Bretton-Meyer er i knibe efter sejren til Spillerforeningen i voldgiften mod Dansk Boldspil-Union (DBU). Spillet i kulissen afgør, om han fortsætter.

Solbakkens fremtid: FCK skal næsten håbe på et nederlag

FCK-toppen skal for klubbens længere fremtid næsten håbe på et nederlag til Porto i Champions League. For går den videre, tror jeg ikke, at den kan holde på Ståle Solbakken.

AGF skal præstere som et tophold fra nu

Hvis AGF skal i slutspillet, kræver det i nærheden af to point i gennemsnit per kamp. Det begynder hos den klub i Superligaen, som ligger fjernest fra AGF’s strategi og position.

Uoverlagt og underminerende: Hareides kommentarer er ikke, hvad DBU har brug for

Man kan ikke spekulere i, om enkelte landsholdsspillere er skadede eller foregiver det, men mønstret er klart. Landsholdsfodbolden har med undtagelse af sommerslutrunderne lagt sig selv ned.

Riis og Seier kan godt pakke deres ”Trump-metoder” sammen

Bjarne Riis og Lars Seier må finde sig i kritik af deres cykelprojekt på grund af Riis’ totale mangel på soning over sine udtalte ledelsessvigt og betændte fortid.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Troels Henriksen skriver med indsigt, refleksion og skarpe meninger om sportens verden. Klummerne skal vække debat og sætte dagsorden i sportens verden. Samtidig sætter han sporten i en bredere, samfundsmæssig kontekst. Han skriver om det, der sker på banen og om det politiske spil uden for samt fortæller sin uforbeholdne holdning til det. Hvad det skete fortæller om tilstandene i dansk sport, og hvordan det kan forstås i en etisk og moralsk sammenhæng. Hans holdninger skal dermed være mere end selvfølgelige talestreger i en sportsverden fuld af holdning til at give en dybere indsigt om den sport, som fascinerer så mange.

Troels Henriksen blev sportsredaktør på Jyllands-Posten i august 2016, og før det havde han været sportsjournalist samme sted siden 2008. Han blev kåret til Årets Sportsjournalist i 2013.

Annonce

Hareide fandt sit fundament

Fredagen leverede en række af gode resultater til landsholdet. Vigtigst af alt Danmarks 4-1 sejr over Kazakhstan, da Åge Hareide fandt nogle helt centrale elementer til sit landshold.

Silkeborg har krammet på AGF før fredagens lokalopgør

AGF er en større klub end Silkeborg, men i de seneste 10 år har AGF ikke vundet i Superligaen over Silkeborg i Aarhus. De seneste ugers præstationer varsler dog, at AGF er et hold i fremgang.

Parkens småsure reaktion fortalte om to tabte point for FCK

0-0 mod Leicester skabte en usandsynlig skuffelse i Parken over kun at få ét point i Champions League og fortæller alt om holdets udvikling og kvalitet.

Årets fodboldkamp i Danmark udstiller Champions Leagues problemer

FC København har med høje priser forsøgt at malke tilhængerne, men Parken er endnu ikke udsolgt, og FCK har mærket den sunde fornuft og folks mæthed af fodbold.

Brøndbys plan til 100 mio. kr. er én stor selvudlevering

At Jan Bech Andersen investerer penge i Brøndby, så selskabet kan betale sin gæld til ham, er blot et af beviserne på, at den store fodboldklub er i enorme økonomiske problemer.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her