*

Set fra sidelinjen: Pinlige magtkampe martrer dansk fodbold

På kanten af en ny superligasæson og VM-kvalifikation er forholdet mellem spillere, klubber og Dansk Boldspil-Union (DBU) i nogle sammenhænge elendigt.

Sportsredaktøren: Ich bin ein islænder

Island er historien over dem alle ved dette EM – en fortælling, vi alle kan forholde os til og elske. Næste kapitel skrives på søndag, skriver sportsredaktøren.

Kommentar: Nu kommer danskerne ind på de store scener

Det danske fodboldlandshold kunne ikke spille sig blandt de 24 bedste i Europa, men i den kommende uge træder to danskere ind på de store scener, skriver sportsredaktøren.

Kommentar: EM har været en sløj fest - indtil nu...

Der er grund til at tro, at vi stadig har det bedste til gode ved EM. Det må man så også håbe, mener sportsredaktøren.

Kommentar: EM har fået en haltende start

Jeg var på forhånd skeptisk over for formatet med 24 hold ved EM-slutrunden. Min skepsis er ikke blevet mindre, skriver sportsredaktøren.

Og så talte vi lige pludselig slet ikke om fodbold

Hooliganismen er ikke kun et symbolsk problem for fodbolden, volden er dybt skadelig for sporten, skriver sportsredaktøren.

Daniel Agger var sin generations største

Daniel Agger nåede måske ikke alt det, som talentet rakte til, men han nåede at blive sin generations største fodboldspiller i Danmark.

Skal vi ikke gå i plenum og fyre en landstræner?

Forløbet, som har tændt op i sædet under landstræner Klavs Bruun-Jørgensen, er uskønt – og det er i hvert fald ikke kun træneren, den er gal med.

Mens Europa venter på EM, er Danmarks bedste fodboldspillere... i Japan

Alligevel sker der mange spændende ting på og omkring fodboldlandsholdet i forbindelse med testkampene i Japan, mener sportsredaktøren.

Var det så en god Superliga?

Ikke sådan for alvor – FCK var for god, Hobro var for ringe, og nogle var for ligeglade, mener sportsredaktøren.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Christian Thye-Petersen skriver med indsigt, humor og meninger om sportens verden. Klummer, der skal vække debat og gerne eftertanke.

Om det, der sker på banen og om det, der sker uden for, på direktionsgangene og i bestyrelseslokalerne og ikke mindst om etiske og moralske spørgsmål i elitesportens kampprægede verden.

Christian Thye-Petersen har skrevet bogen ”Spillet om FCK” (m. Kasper Steenbach) og optræder jævnligt som ekspertkommentator og debattør på diverse tv-stationer. Han holder ikke med nogen, men holder dog øje med AGF.

Annonce

Klumme: Verdens bedste tømmermænd har de i Silkeborg

Superligaen 2016/17 er på plads. Silkeborg, Horsens og Lyngby sikrede sig historiens måske vigtigste oprykning.

FCK’s mesterskab bekræfter fodboldens naturlov

Det overraskende er ikke, at FC København bliver dansk mester, det overraskende er, at det er tre år siden sidst, og det blot andet mesterskab de seneste fem år.

I det øjeblik blev han meget mere end bare Peters søn

Kasper Schmeichel lykkedes vel egentlig med det umulige, da han blev fejret som engelsk mester i Leicester efter kampen mod Everton: Han forlod sin fars skygge.

Sportsredaktøren: Der er fans derude, som løfter fodboldkampe til totaloplevelser

Tilhængerne gjorde det til en begivenhed. Glem aldrig deres betydning, dansk fodbold vandt pokalfinalen.

AGF har stjernerollen i pokalfinalen

Selv vejrudsigten er god – jo, det ligner en udsolgt pokalfinale til historiebøgerne, mødet mellem Aarhus og København, men AGF er langt den mest interessante aktør i Parken, mener sportsredaktøren.

Premium Tophistorier

Du kan score på at kæle lidt ekstra for bilen: Her er ekspertens råd til at forhøje bilens værdi

Vedligeholdelse og små investeringer undervejs i bilens levetid kan spare dig tusindvis af kroner, når du skal sælge bilen igen. Her får du de bedste tips og tricks til at holde bilen vedlige.

Flyt jer: Cyklister giver fuckfingeren, kører over for rødt og skælder ud på ”langsomme” børn

Aggressive tilråb mod børn, fuckfingre i vejret og hasarderet kørsel er blot nogle af de ting, danske cyklister oplever i trafikken – fra andre cyklister vel at mærke.

Jagten på et nyt paradis i rummet: Forskere har fokus på den nærmeste nabostjerne

Det er langtfra utænkeligt, at der findes verdener ude i verdensrummet, som er så levende, at de får Jorden til at virke hengemt til sammenligning. Faktisk er der noget, som tyder på, at der findes en sådan verden bare fire lysår herfra.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her