*

Bare du havde sagt ja, Laudrup

Michael Laudrup ville have været den ideelle nye landstræner for DBU, men alt tyder på, at han ikke vil.

Mystisk forløb om ny landstræner

Åge Hareide er kandidat til landstrænerposten, men er der flere? Der er noget at tale om på weekendens bestyrelsesseminar i DBU.

Nederlagets fader sagde farvel med værdighed

Morten Olsen havde gjort sig selv en tjeneste ved at stoppe tidligere. Det sidste indtryk giver alvorlige ridser i lakken, mener sportsredaktøren.

Set fra sidelinjen: Dansk fiasko

EM kvalifikationsturneringen repræsenterer en klar fiasko for det danske landshold. Alvorlige ridser i lakken på Olsens eftermæle.

Nu er det Morten Olsens tur til at ramme rigtigt – fra starten

Landstræner Morten Olsen har haft ukarakteristisk svært ved at ramme de 11 rigtige til sin startformation. Mod Sverige tirsdag aften er det altafgørende, at det lykkes.

Vi får den store finale I Parken – trods alt

Danmark balancerede på en spille- og resultatmæssig fiasko mod Sverige, men reddede æren og sikrede den store finale med 1-2 i Stockholm.

Genfind glæden og eliminer Zlatan

Landsholdet har virket træt i 2015, uinspireret, glæden har manglet. Det er historie, nu skal Sverige besejres og glæden genfindes lørdag aften, skriver sportsredaktøren.

Det vil blive en oplevelse af de store – helt store

Tour de France ville være den største sportsbegivenhed hidtil på dansk grund, skulle det lykkes de danske aktører at hente verdens største cykelløb hertil i 2018, 2019 eller 2020. Men vil borgerne betale?

Hvad skal vi egentlig med et landshold?

Fodboldlandsholdet har haft et skidt år, U21-holdet, der skal til OL, må tage af sted uden de bedste, Fifa, der bestyrer landsholdsfodbolden, er gennemsyret af korruption. Hvad skal vi med det bras, kunne man spørge?

Ny virkelighed har ramt FC Midtjylland som en hammer

FC Midtjylland er i sæsonens ”farligste” periode. Har klubben en vinderkultur, også når den taber, spørger sportsredaktøren.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Christian Thye-Petersen skriver med indsigt, humor og meninger om sportens verden. Klummer, der skal vække debat og gerne eftertanke.

Om det, der sker på banen og om det, der sker uden for, på direktionsgangene og i bestyrelseslokalerne og ikke mindst om etiske og moralske spørgsmål i elitesportens kampprægede verden.

Christian Thye-Petersen har skrevet bogen ”Spillet om FCK” (m. Kasper Steenbach) og optræder jævnligt som ekspertkommentator og debattør på diverse tv-stationer. Han holder ikke med nogen, men holder dog øje med AGF.

Annonce

Gal? Genial? Eller bare verdens dårligste taber

José Mourinho er et fænomen i fodboldverden, men er han i virkeligheden bare en kompleksfyldt dårlig taber, spørger sportsredaktøren.

Se hvordan din fodboldklub har klaret sig

Jeg er dybt imponeret over Sønderjyske, ikke så meget over Esbjerg, skriver sportsredaktøren.

Kommentar: Har du en leders dna, Rasmus Ankersen?

FC Midtjyllands formand Rasmus Ankersen er flere meter offside i sit angreb på Glen Riddersholm, men den tidligere træner går heller ikke på dydens smalle sti, mener sportsredaktøren.

Skidt med Zlatan – det er en fantastisk lodtrækning

Sportsligt havde Ungarn udgjort en mere overkommelig modstander, men play off-kampene mod Sverige er en fantastisk chance for landsholdet.

Om at balancere på kanten af fiasko

Den direkte kvalifikation blev formøblet, dansk seedning er ikke garanteret, landsholdet blev udspillet og udstillet af Frankrig og balancerer på kanten af fiasko.

Premium Tophistorier

Før asylpakken søgte 1.095 om asyl. Efter asylpakken er tallet endnu højere

Selvom regeringen har lanceret en stor asylpakke med 34 tiltag, er antallet af asylsøgere fortsat rekordhøjt. Ny politisk aftale ventes at falde på plads i dag.

»Det har været den mest udfordrende chartersæson i min lange karriere«

Danmarks største charterselskab kom godt ud af et svært år. Spies øger indtjeningen, og det skyldes især en kold og våd sommer.

Paris var højst et døgn fra et nyt terrorangreb mod et butikscenter

Efterforskningen af blodbadet i Paris er et gigantisk puslespil, der tegner billedet af en kerne på 10 terrorister omgivet af et ekstremistisk netværk, som tilsyneladende stadig fungerer.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her

Kolofon

Ansv. Chefredaktør

Jørn Mikkelsen

Digital Mediedirektør

Jens Nicolaisen

Premiumredaktør

Viggo Lepoutre Ravn

Netannoncer

Eric Philippe Jonsen

Følg JP
Adresser

Jyllands-Posten

Grøndalsvej 3

8260 Viby J

Danmark

Tlf.: 87 38 38 38

Fax.: 87 38 31 99

Jyllands-Posten

Rådhuspladsen 37

1785 København V

Danmark

Tlf.: 87 38 38 38

Send Pressemeddelelse

Servicer
Premium nyhedsbreve
Et prioriteret udvalg af redaktionelt indhold med fokus på baggrund og perspektiv.
© Alt materiale på denne side er omfattet af gældende lov om ophavsret. Læs om reglerne her