*

Kommentar: Er det ikke en konservativ dyd at tage ansvar?

Jeg må undres over, at De Konservative oplever sig selv som ordentlighedens forkæmpere, for har aftaleparterne ikke et ansvar for den aftale, de har underskrevet?

Kommentar: Nej, ministeren har ikke løjet

Sådan starter man åbenbart en storm i et glas vand.

Debat Offentlighedsloven skaber tilliden til magten - men den er for stram

Finansministeren har gjort sit til at mørklægge tallene for, hvad det koster at udflytte offentlige arbejdspladser. Eller det vil sige: Journalister fik vel egentlig aktindsigt, men alle relevante tal var streget over med en sort tusch. Så meget for den indsigt.

Kommentar: En hulemand

Hvis Joachim B. Olsen er en hulemand, så vil jeg gerne udråbes til hulekvinde.

Kommentar: Skam Dem, men ikke over ”smykkeloven”

Diskussionen afslører en pinlig historieløshed.

Kommentar: Giv dog nazi-beskyldningerne et faktatjek

Det ville klæde en række politikere, debattører og såkaldte ”kulturpersonligheder” at interessere sig mere for fakta end for den værste og mest dramatiske historie, som de selv har mest lyst til at fortælle.

Kan man finde Holger i Sverige?

Hvordan kan man beskrive noget, når man ikke må omtale fakta?

Røde feminister ved håndvasken efter Köln

Man skulle have været venstreorienteret - det ser bekvemt ud.

på tværs Et langt, leverpostejsfarvet liv

Ironiens distancerede, overfladiske tid fik vi overstået med 1990’erne, påstår nogen med henvisning til, at det offentlige rum – underholdning, humor, kunst – var præget af ironisk distance i 1990’erne, hvor 68’ernes børn, nå-generationen, blev de voksne.

på tværs Kommentar: De kvinder skal løsrive sig fra den subkultur, der banker og underkender dem

Jeg er ligeglad med, at min hudfarve er hvid, når jeg ytrer, at jeg ønsker præcis det samme for de brune kvinder, som man tidligere ønskede for de hvide

På tværs

Camilla-Dorthea Bundgaard er kendt som Madam Blå i køns- og ligestillingsdebatten, hvor hun føler, at debattører i den røde ende af farveskalaen er for dominerende.

Hun demonstrerer med skarpe kommentarer, at et liberalt frihedsorienteret livssyn ikke er ensbetydende med at være antifeminist.

Hun er grundlægger af og chefredaktør for Damefrokosten.com.

Annonce

Kommentar: Netto-balletten danses hyppigt, når døden bliver nærværende

»Gå du hen og gør ligeså«, svarer Jesus i lignelsen om den barmhjertige samaritaner, en mand, der spørger ham, hvordan han kan arve evigt liv. Manden foreslår selv, at ...

på tværs Sund, syg eller begge dele?

Det ukendte er usikkert, og det kendte er trygt.

På tværs Kommentar: Politikernes interne, private forhold har ikke en dyt med mig at gøre

Borgerne savner ikke venskab som kontrast til spin og personpladder. Nej, borgerne savner politik og substans

på tværs Den sande skandale

Udøver man magtmisbrug skal det frem, omtales og have konsekvenser. Gør man med sine handlinger med fuldt overlæg andre fortræd, begår man kriminalitet. Lyver ...

Kommentar:Vær ej velkommen, skattens år

Husk, at velfærden finansieres ved at gøre Deres finanser mere kringlede, end det er retssikkerhedsmæssigt forsvarligt eller bare anstændigt.

Premium Tophistorier

Skulle redde Frankrig fra mangel på mænd: Bydel med attraktive huse til gengæld for »kvalitetsbørn«

Et racehygiejnisk projekt i den franske by Strasbourg fik lov at løbe indtil 1980’erne. Her kunne unge og sunde par leje et stort hus billigt, hvis de lovede at få mange børn.

Smedegaard: Olieprisen kommer ikke tilbage i 110 dollars

A.P. Møller-Mærsks to største indtægtskilder er for nedadgående og langt fra fordums styrke. Men adm. direktør Nils Smedegaard Andersen tror stadig, at det vender på et tidspunkt - uden dog at forvente mirakler.

Nu skal Trump kravle over højere mure end den, han vil rejse mod Mexico for at holde »voldtægtsmænd« ude

Forretningsmanden Donald Trump fuldendte tirsdag i Indiana sin fjendtlige magtovertagelse af det republikanske parti. Nu skal han klinke skårene og gøre fjender til venner for at vinde det afgørende slag i november, formentlig mod Hillary Clinton.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her