*

Kommentar: Er det ikke en konservativ dyd at tage ansvar?

Jeg må undres over, at De Konservative oplever sig selv som ordentlighedens forkæmpere, for har aftaleparterne ikke et ansvar for den aftale, de har underskrevet?

Kommentar: Nej, ministeren har ikke løjet

Sådan starter man åbenbart en storm i et glas vand.

Debat Offentlighedsloven skaber tilliden til magten - men den er for stram

Finansministeren har gjort sit til at mørklægge tallene for, hvad det koster at udflytte offentlige arbejdspladser. Eller det vil sige: Journalister fik vel egentlig aktindsigt, men alle relevante tal var streget over med en sort tusch. Så meget for den indsigt.

Kommentar: En hulemand

Hvis Joachim B. Olsen er en hulemand, så vil jeg gerne udråbes til hulekvinde.

Kommentar: Skam Dem, men ikke over ”smykkeloven”

Diskussionen afslører en pinlig historieløshed.

Kommentar: Giv dog nazi-beskyldningerne et faktatjek

Det ville klæde en række politikere, debattører og såkaldte ”kulturpersonligheder” at interessere sig mere for fakta end for den værste og mest dramatiske historie, som de selv har mest lyst til at fortælle.

Kan man finde Holger i Sverige?

Hvordan kan man beskrive noget, når man ikke må omtale fakta?

Røde feminister ved håndvasken efter Köln

Man skulle have været venstreorienteret - det ser bekvemt ud.

på tværs Et langt, leverpostejsfarvet liv

Ironiens distancerede, overfladiske tid fik vi overstået med 1990’erne, påstår nogen med henvisning til, at det offentlige rum – underholdning, humor, kunst – var præget af ironisk distance i 1990’erne, hvor 68’ernes børn, nå-generationen, blev de voksne.

på tværs Kommentar: De kvinder skal løsrive sig fra den subkultur, der banker og underkender dem

Jeg er ligeglad med, at min hudfarve er hvid, når jeg ytrer, at jeg ønsker præcis det samme for de brune kvinder, som man tidligere ønskede for de hvide

På tværs

Camilla-Dorthea Bundgaard er kendt som Madam Blå i køns- og ligestillingsdebatten, hvor hun føler, at debattører i den røde ende af farveskalaen er for dominerende.

Hun demonstrerer med skarpe kommentarer, at et liberalt frihedsorienteret livssyn ikke er ensbetydende med at være antifeminist.

Hun er grundlægger af og chefredaktør for Damefrokosten.com.

Annonce

Kommentar: Netto-balletten danses hyppigt, når døden bliver nærværende

»Gå du hen og gør ligeså«, svarer Jesus i lignelsen om den barmhjertige samaritaner, en mand, der spørger ham, hvordan han kan arve evigt liv. Manden foreslår selv, at ...

på tværs Sund, syg eller begge dele?

Det ukendte er usikkert, og det kendte er trygt.

På tværs Kommentar: Politikernes interne, private forhold har ikke en dyt med mig at gøre

Borgerne savner ikke venskab som kontrast til spin og personpladder. Nej, borgerne savner politik og substans

på tværs Den sande skandale

Udøver man magtmisbrug skal det frem, omtales og have konsekvenser. Gør man med sine handlinger med fuldt overlæg andre fortræd, begår man kriminalitet. Lyver ...

Kommentar:Vær ej velkommen, skattens år

Husk, at velfærden finansieres ved at gøre Deres finanser mere kringlede, end det er retssikkerhedsmæssigt forsvarligt eller bare anstændigt.

Premium Tophistorier

En gnaven gammel mand

I hænderne på Hannes Holm er ”En mand der hedder Ove” blevet en hyggenygget, ærkesvensk krønike, der er næsten for loyal over for sit litterære forlæg.

Nu hælder briterne til at blive

Ifølge flere meningsmålinger daler sandsynligheden for en britisk udmeldelse af EU ved folkeafstemningen i juni. Men institutterne er berygtet for at tage fejl, og de tegner ikke et entydigt billede.

Ekspert: »Det går skidegodt, hvis man hedder Bashar al-Assad«

Islamisk Stat bliver presset fra flere sider i Syrien, men om præsident Bashar al-Assad virkelig er ved at vinde borgerkrigen, er ikke enkelt at svare på.

Fra computermus til Siri: Her er verdens mest succesfulde opfinder, du aldrig har hørt om

SRI International står bag en lang række banebrydende opfindelser fra computermusen til Siri, så hvordan kan det være, at de færreste har hørt om dem?

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her