*

Kommentar: Hvordan skal vi forsvare os?

Som stilen er lagt nu, kommer ytringsfrihedsforkæmpere nemt til at stå som gode gamle Pontius Pilatus, der vaskede sine hænder, og så i øvrigt lod tingene gå deres skæve gang.

Jorden kalder Søren Pind Justitsministeren er direkte skamløs i sin kritik af det danske folk!

Tænk, at Pind sidder og uddeler nazikort til det danske folk, som hans egen regering har snydt.

Kommentar: Hvad kan vi lære af Victor og det integrationseksperiment, han var en del af?

Hvis Victors skole havde gjort eleverne fortrolige med deres egen kultur og religion og vaccineret dem imod den militante lovreligiøsitets dæmoni, havde Victor i det mindste haft en solid modvægt til den påvirkning, som han blev udsat for.

Kommentar: Der er grænser for religionsfriheden

Grundloven garanterer ikke religionsfrihed for enhver pris.

Midsomemroprør i Storbritannien

Den btitiske EU-debat bevæger sig mange kilometer over den snadren, der er resultatet af danske konservatives småtskårne personvendetta mod fødevareministeren.

Kulturens Marie- Antoinette'er

Det må være trist at være kendt for noget, man aldrig har sagt. Derfor har jeg ondt af den stakkels hovedløse franske dronning, Marie-Antoinette, der citeres for ordene: ...

Winkel Holm Det er for galt, når Joachim B. Olsen taler om biologi

Det er i sidste ende ikke Joachim B. Olsen, men kvinderne selv, som venstrefløjen har et problem med.

Gabold og den borgerlige slaphed

Udtalelserne fra Ingolf Gabold afslører, at hans politisering ikke bare er udtryk for en partipolitisk aversion mod Dansk Folkeparti, men bunder i en dyb foragt for Danmark.

Kommentar: Det er regulære personfikserede ondskabsfuldheder, der serveres

Det kan da heller ikke være sjovt for en gammel alfahan som Lykketoft at erkende, at han er en uforbederlig taber, og at al den ”fred og retfærdighed”, han har kæmpet for livet igennem, fører til ufred og uretfærdighed.

Midt imod

Katrine Winkel Holm er som mange af sine fæller fra den teologiske verden en arret kriger i den offentlige debat. Hun er placeret i frontlinjen i kampen for ytringsfriheden, hvilket har ført til formandsposten i Trykkefrihedsselskabet.

Hun er de skarpe og klare standpunkters stridskvinde. Hun er medudgiver af Tidehverv og deltids sognepræst på Sjælland og har desuden udgivet flere bøger.

Annonce
Premium Tophistorier

Engang var det et ferieparadis. Så faldt et fly ned fra himlen: Terror kaster stadig lange skygger i Sharm el-Sheikh

De egyptiske myndigheder kæmper hårdt for at genoprette tilliden til sikkerheden i lufthavnene, og de agiterer indædt for at få hundredtusindvis af turister til at vende tilbage.

Olav Hergel: Når du skal betale 36 kr. for en avis, så skal den være en nydelse

Hurtige nyheder og ensformigt sprog fylder alt for meget i avisspalterne, mener bogaktuelle Olav Hergel.

Rebien kridter banen op: Her er min efterfølgers vigtigste opgaver

Novo Nordisks kommende topchef skal lykkes med at ændre prisstrukturen i USA, løse vækstproblemerne i den biomedicinske division og synliggøre Novos nye produkters kvaliteter så meget bedre, at betalerne vil give en højere pris.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her