*

Kommentar: Hvordan skal vi forsvare os?

Som stilen er lagt nu, kommer ytringsfrihedsforkæmpere nemt til at stå som gode gamle Pontius Pilatus, der vaskede sine hænder, og så i øvrigt lod tingene gå deres skæve gang.

Jorden kalder Søren Pind Justitsministeren er direkte skamløs i sin kritik af det danske folk!

Tænk, at Pind sidder og uddeler nazikort til det danske folk, som hans egen regering har snydt.

Kommentar: Hvad kan vi lære af Victor og det integrationseksperiment, han var en del af?

Hvis Victors skole havde gjort eleverne fortrolige med deres egen kultur og religion og vaccineret dem imod den militante lovreligiøsitets dæmoni, havde Victor i det mindste haft en solid modvægt til den påvirkning, som han blev udsat for.

Midt imod

Katrine Winkel Holm er som mange af sine fæller fra den teologiske verden en arret kriger i den offentlige debat. Hun er placeret i frontlinjen i kampen for ytringsfriheden, hvilket har ført til formandsposten i Trykkefrihedsselskabet.

Hun er de skarpe og klare standpunkters stridskvinde. Hun er medudgiver af Tidehverv og deltids sognepræst på Sjælland og har desuden udgivet flere bøger.

Premium Tophistorier

Trump: Pressen gik amok

Ny præsident lover ikke at smide journalister ud af Det Hvide Hus.

Skal fotofælder skabe trafiksikkerhed eller penge i statskassen?

I september 2015 nedsatte den daværende transportminister et udvalg, der inden årets udgang skulle komme med en anbefaling til den fremtidige hastighedskontrol. Siden er intet sket.

Ideen er 20 år gammel, men den holder: Den frækkeste dreng i MPV-klassen

Den nye Renault Scenic gør op med tidligere tiders kedelige MPV’er og låner stil og udstråling fra de populære crossovere og SUV’er. Forsøget er heldigvis vellykket.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her