*

Kommentar: 2016 har på alle måder været et ledt år

I maj mistede jeg min gamle far. Aldeles utidigt.

Kommentar: En kanon kanon

Man kan mene meget om den nys offentliggjorte Danmarkskanon, og debatsiderne rundt omkring afspejler tydeligt, at det gør man også.

Bettina Post: Jeg tvivler på, at sød likør til alle og mere anarki på ledelsesgangene står i drejebogen

Om Thyra magter både at favne den mangfoldighed og holde fast i sin fuck-finger til både regler og systemer samtidig med, at hun selv skal stå i spidsen for det, der skal komme i stedet, vil vise sig.

Bettina Post: Otto Leisner sagde noget meget aktuelt og vigtigt i 1983

Klippet er blevet hængende i mit hoved lige siden, jeg faldt over det.

Ærligt talt, det går altså ikke Støjberg

Når det kan lade sig gøre at hasteopfinde paragraffer og udtale sig skråsikkert til dagspressen om sager, man ikke har sat sig ordentligt ind i, så må det også være muligt at straksopbremse den anden vej.

Skjulte forskelle

Som socialrådgiver igennem mange år har det ofte slået mig, at der ikke bare er en underligt ufortalt og dog åbenlys forskel på folk i det danske samfund.

Kommentar: Kontanthjælpsloftets barske konsekvenser

Der er brug for alle gode kræfter her, så i stedet for at lege med tal og pege fingre burde DA ile kommunerne til undsætning.

Kommentar: Blanke eksperter

Hvorfor spørger man ikke nogen, der faktisk ved noget?

Med andre ord...

Som formand for Dansk Socialrådgiverforening var Bettina Post kendt som en skrap moster med ordet på rette sted. Den skarpe og selvstændige stillingtagen til sociale temaer har hun bevaret efter at have kvittet formandsposten med dens kollektive bindinger.

Nu tager hun velfærdsdanmark under behandling i egen ret og i klartekst, så ingen kan være i tvivl om budskabet.

Verden er af lave

Hver eneste dag bombarderes vi med nyheder, som mere end antyder, at vi står i problemer til halsen. Forklaringen på dem ligger til gengæld – og gudskelov – lige for: Det er de fremmedes skyld.

»Alt er forkert i denne historie«

»Hvis du er sadist, bør du ikke kunne ansættes på et jobcenter.« Ordene er Henrik Dahls, skrevet på twitter den 19/9 kl. 02.58.

Kontanthjælpsloftet er noget makværk

Det værste ved det hele er dog næsten, at vi alle sammen godt har vidst, at kontanthjælpsloftet ville slå hårdt ned på dem, som i forvejen har mest at slås med.

En ekspert til stede?

Der er nok dem,som mener, at historien om Karina Pedersen og hendes ”vidnesbyrd fra underklassen” er blevet endevendt tilstrækkeligt. Slut-prut og lad os så ...

Bevar skoleydelsen

I starten af denne uge var vi alle vidner til en helt ny type politisk forestilling, hvor landets statsminister optrådte som illusionist og nærmest fik finanslovsforslaget for 2017 til at forsvinde i røgen fra en stramt orkestreret offentliggørelse af regeringens plan for de næste 10 år.

Premium Tophistorier

Trump: Pressen gik amok

Ny præsident lover ikke at smide journalister ud af Det Hvide Hus.

Skal fotofælder skabe trafiksikkerhed eller penge i statskassen?

I september 2015 nedsatte den daværende transportminister et udvalg, der inden årets udgang skulle komme med en anbefaling til den fremtidige hastighedskontrol. Siden er intet sket.

Ideen er 20 år gammel, men den holder: Den frækkeste dreng i MPV-klassen

Den nye Renault Scenic gør op med tidligere tiders kedelige MPV’er og låner stil og udstråling fra de populære crossovere og SUV’er. Forsøget er heldigvis vellykket.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her