*

Kommentar: Velkendt kønsopdeling

Der er noget dybt forstemmende over den danske integrationsdebat. Det er, som om vi snarere leder efter noget at hidse os op over end efter gode svar ...

Kommentar: Karen Jespersens uforglemmelige ord til en mor, der stod med en datter i store vanskeligheder

Ministre tager jævnligt på ”virkelighedstjek”, og det er da også en ret god idé, men ministerbesøgene har det med at blive lidt småpinlige.

Kommentar: Spændende forsøg i Mjølnerparken

Skyd det nu ikke ned, prøv hellere noget nyt.

Kommentar: 00 til Beskæftigelsesministeriet

Rigsrevisorerne giver ministeriet dumpekarakter. Det er kras læsning.

Kommentar: Omsorgsdage til morfar

Kombinationen af akut opstået sygdom og planlagte helligdage har aldrig været god. Kun de sejeste frygter ikke ...

Kommentar Det vigtigste for politikerne med det nye kontanthjælpsloft er at sende signaler

Signalerne er rettet mod alle os, der ikke er på kontanthjælp: Vi kan roligt være glade for at gå på arbejde, for de arbejdsløse har det hårdere. Hurra.

Det er tåkrummende pinligt, DR. Kors!

»Enten skal du smile, eller også skal du gå i seng med chefen. Der er de to muligheder«. Sådan lyder modekongen Erik Brandts gode råd om, hvordan man gør karriere.

Hurra for de modne kvinder

I dag skal det handle om noget andet, end det plejer. For i tirsdags var det 8. marts – kvindernes internationale kampdag. En mærkedag som egentlig nemt er til at ...

Hvem skal være de syge og udsattes redningsmænd?

Det kan da ikke passe, at bare fordi kontanthjælpsmodtagerne ikke har en kraftfuld interesseorganisation i ryggen, så vedtager man lovgivning, som sender dem ud over kanten.

Kommentar Det er der ikke meget følsom balance over. Det er en slet skjult trussel

»Der er en følsom balance mellem ytringsfrihed og metode. Balancen kræver en vis situationsfornemmelse«. Sådan skriver den konservative Naser Khader i et ...

Med andre ord...

Som formand for Dansk Socialrådgiverforening var Bettina Post kendt som en skrap moster med ordet på rette sted. Den skarpe og selvstændige stillingtagen til sociale temaer har hun bevaret efter at have kvittet formandsposten med dens kollektive bindinger.

Nu tager hun velfærdsdanmark under behandling i egen ret og i klartekst, så ingen kan være i tvivl om budskabet.

Annonce

Bettina Post Børn skal ikke have smadret barndommen, mens staten lukker det ene øje

Nu må tiden være inde til også at gøre op med forældelsesloven, så offentligt omsorgssvigtede kan få bare en smule oprejsning.

Kommentar: Nød og popmusik - en dårlig blanding

Det fis skal hjemløseorganisationerne holde sig langt væk fra.

Flyt for de fattige

Nu mangler vi så bare at åbne facebooksiden ”flyt for-de-fattige”, hvor vi alle sammen kan tilbyde vores lejlighed til nogen, som passer bedre til huslejen end os selv.

Det er svært ikke at holde af "rebellen fra Langeland", men jeg er ikke ubetinget begejstret

Vi skal glæde os over, at der findes en uvildig instans, som forsøger at sikre, at i forvejen hårdt prøvede mennesker ikke bliver udsat for inkompetence, svigt eller overgreb fra det system, som har den stik modsatte opgave.

Premium Tophistorier

De har lavet telefonfis med Erdogan, internationale fodboldstjerner og Elton John - men de har en grænse

To russiske spasmagere har skabt overskrifter med deres telefonfis med Ruslands mest kendte kritikere. Men der er alvor bag morsomhederne, advarer iagttagere.

Undervisningsministeren: Vi retter op på et dannelsestab

De seneste uger har der været kritik af, at den almene dannelse har manglet i regeringens udspil til en reform af gymnasierne. Undervisningsminister Ellen Trane Nørby føler sig misforstået. Hun mener, at udspillet vil styrke dannelsen.

Flere kæmper om færre job: Kampen om arbejdspladserne intensiveres

»Det er tudetosset, at der er danskere, som får penge af samfundet for at gå ledige, og så kommer der migranter udefra og tager jobbene til en lavere løn end overenskomsten,« siger LO's formand.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her