*

Kommentar: »Hvordan kan USA have en allieret som Saudi-Arabien, hvis statsideologi til forveksling ligner Islamisk Stats?«

Et andet eksempel er forsøget på at udråbe Vladimir Putin til indbegrebet af alt ondt. Hvor stor er forskellen egentlig på Rusland og USA’s allierede Tyrkiet?

Kommentar: Kommentar: »Skal vi ikke én gang for alle slå fast, at mordere er ansvarlige for mord. Punktum«

Findes der i denne tid et mere relevant sted at mødes en lørdag aften end Paris Bar, et atmosfæremættet spisested i det gamle Vestberlin, hvor kulturfolk har sat hinanden stævne siden Den Kolde Krigs dage?

Kommentar: Rose: Hadefuld ytring kan være poesi for andre

Hvem skal have retten til at definere ytringsfrihedens grænser i en multikulturel verden?

Kommentar: Putin er ved at blive inddraget i en af de borgerkrige, han har advaret Vesten mod

I Putins verden er stabilitet og forudsigelighed, uanset hvor blodigt et regime måtte være, bedre end demokratiske eksperimenter.

Kommentar: Grænserne for Tyskland trækkes op

Stemningsomslag i Tyskland kan være begyndelsen på enden for Merkel, mener forfatteren Henryk Broder.

Kosmopolit

Flemming Rose er udlandsredaktør på Jyllands-Posten. Han skriver om storpolitiske skismaer funderet i et kompromisløst forsvar for den personlige frihed og ytringsfriheden med holdninger skærpet af de erfaringer, han høstede som frontfigur under Muhammedkrisen. Har udgivet sine anmelderroste erindringer ”Tavshedens tyranni”.

Annonce
Premium Tophistorier

Steffen Frøkjær skiftede benzinbilen ud med en elbil: Nu sparer han flere tusinde kroner årligt

Trods afgiftsstigninger kan det stadig betale sig for Steffen Frøkjær, der er på SU, og hans familie at skifte benzinbilen ud med en elbil.

Er Hillary Clinton blot en trejde periode med Obama?

Tusinder af ledende demokrater samles i Philadelphia for at krone Hillary Clinton som deres præsidentkandidat

Alternativets politiske ordfører: »Vi står midt i et paradigmeskift, hvor vi bør nytænke vores værdisæt«

Rasmus Nordqvist vil ikke fremhæve særligt danske værdier, da landets gode værdier blot er nogle, vi abonnerer på. Og disse værdier kan sagtens være nogle helt andre om 20 år, mener han.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her