*

Kosmopolit

Flemming Rose er udlandsredaktør på Jyllands-Posten. Han skriver om storpolitiske skismaer funderet i et kompromisløst forsvar for den personlige frihed og ytringsfriheden med holdninger skærpet af de erfaringer, han høstede som frontfigur under Muhammedkrisen. Har udgivet sine anmelderroste erindringer ”Tavshedens tyranni”.

Annonce
Premium Tophistorier

Dansk golfprofil kan vinde Ryder Cup for syvende gang

USA er desperat for at vinde Ryder Cup efter tre nederlag i træk. Thomas Bjørn er vicekaptajn og jagter endnu en sejr.

Sandheden om superfoods: Har de en effekt – eller er det fup og fidus?

Populære fødevarer som hvedegræs, kefir, rødbedesaft og gojibær hyldes for deres sundhedsmæssige fordele. Men holder anprisningerne? Vi har tjekket en række produkter.

Erhvervsmand tordner mod bankers hvidvask: Utilstedeligt at bruge loven som argument for at belemre kunder

Det er, som om hvidvaskloven er begyndt at leve sit eget liv, mener erhvervsmanden Fleming Grunnet, som er stærk kritisk over for bankernes bekæmpelse af hvidvask.

Grækenland anklager EU for svigt: Flere end 60.000 flygtninge og migranter strandet i Grækenland

Tusindvis af flygtninge og migranter lever i uvished i lejre eller boliger, som græske velgørende organisationer eller frivillige indretter.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her