*

Kosmopolit

Flemming Rose er udlandsredaktør på Jyllands-Posten. Han skriver om storpolitiske skismaer funderet i et kompromisløst forsvar for den personlige frihed og ytringsfriheden med holdninger skærpet af de erfaringer, han høstede som frontfigur under Muhammedkrisen. Har udgivet sine anmelderroste erindringer ”Tavshedens tyranni”.

Annonce
Premium Tophistorier

Anders Dam vil gøre det dyrere at være privatkunde i Jyske Bank. Og det er ikke for sjov

Det skal være slut med diverse gratisydelser i Jyske Bank. Den øverste chef Anders Dam fortæller, at han inden årsskiftet er klar med diverse prisstigninger.

”Junglen” i Calais: Mens de rydder op i den ene ende, kommer nye til i den anden

Ifølge de franske myndigheder er rydningen af flygtningelejren fuldendt. Men mange mindreårige har nu intet sted at sove. Samtidigt ankommer nye migranter med en drøm om Storbritannien.

IOC ansætter løberen, som Rusland kalder for Judas

Først udelukkede IOC løberen Yulia Stepanova, der var med til afsløre dopingsvindel i Rusland, nu ansættes hun sammen med sin mand. Begge frygter for deres sikkerhed.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her