*

Kommentar: »Hvordan kan USA have en allieret som Saudi-Arabien, hvis statsideologi til forveksling ligner Islamisk Stats?«

Et andet eksempel er forsøget på at udråbe Vladimir Putin til indbegrebet af alt ondt. Hvor stor er forskellen egentlig på Rusland og USA’s allierede Tyrkiet?

Kommentar: Kommentar: »Skal vi ikke én gang for alle slå fast, at mordere er ansvarlige for mord. Punktum«

Findes der i denne tid et mere relevant sted at mødes en lørdag aften end Paris Bar, et atmosfæremættet spisested i det gamle Vestberlin, hvor kulturfolk har sat hinanden stævne siden Den Kolde Krigs dage?

Kommentar: Rose: Hadefuld ytring kan være poesi for andre

Hvem skal have retten til at definere ytringsfrihedens grænser i en multikulturel verden?

Kosmopolit

Flemming Rose er udlandsredaktør på Jyllands-Posten. Han skriver om storpolitiske skismaer funderet i et kompromisløst forsvar for den personlige frihed og ytringsfriheden med holdninger skærpet af de erfaringer, han høstede som frontfigur under Muhammedkrisen. Har udgivet sine anmelderroste erindringer ”Tavshedens tyranni”.

Annonce
Premium Tophistorier

Seks stjerner til Monets seriemalerier: Indtryk fra en flydende verden

Ordrupgaard præsenterer Monets seriemalerier på fremragende udstilling.

Natascha Kampusch: Jeg var ikke det offer, som folk forventede

Medlidenheden blev hurtigt til had rettet mod den kvinde, som var indespærret i otte år.

Danske Bank kan ende som nabo til Københavns Hovedbanegård

Meget tyder på, at Danske Bank får nyt hovedsæde på grunden, hvor postterminalen i dag ligger. Danske Bank afviser ikke, men siger, at beslutningen ikke er truffet endegyldigt.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her