*

Kommentar: »Hvordan kan USA have en allieret som Saudi-Arabien, hvis statsideologi til forveksling ligner Islamisk Stats?«

Et andet eksempel er forsøget på at udråbe Vladimir Putin til indbegrebet af alt ondt. Hvor stor er forskellen egentlig på Rusland og USA’s allierede Tyrkiet?

Kommentar: Kommentar: »Skal vi ikke én gang for alle slå fast, at mordere er ansvarlige for mord. Punktum«

Findes der i denne tid et mere relevant sted at mødes en lørdag aften end Paris Bar, et atmosfæremættet spisested i det gamle Vestberlin, hvor kulturfolk har sat hinanden stævne siden Den Kolde Krigs dage?

Kommentar: Rose: Hadefuld ytring kan være poesi for andre

Hvem skal have retten til at definere ytringsfrihedens grænser i en multikulturel verden?

Kommentar: Putin er ved at blive inddraget i en af de borgerkrige, han har advaret Vesten mod

I Putins verden er stabilitet og forudsigelighed, uanset hvor blodigt et regime måtte være, bedre end demokratiske eksperimenter.

Kommentar: Grænserne for Tyskland trækkes op

Stemningsomslag i Tyskland kan være begyndelsen på enden for Merkel, mener forfatteren Henryk Broder.

Kommentar: Er vi ved at stjæle den syriske elite?

Man spørger, hvad Europa kan gøre for flygtningene, ikke hvad der er bedst for Syrien og den syriske befolkning på længere sigt.

Kommentar: Utopien om etablering af et grænseløst Europa krakelerer

I disse uger vender historien tilbage til Europa.

Kosmopolit

Flemming Rose er udlandsredaktør på Jyllands-Posten. Han skriver om storpolitiske skismaer funderet i et kompromisløst forsvar for den personlige frihed og ytringsfriheden med holdninger skærpet af de erfaringer, han høstede som frontfigur under Muhammedkrisen. Har udgivet sine anmelderroste erindringer ”Tavshedens tyranni”.

Annonce
Premium Tophistorier

Derfor vil det – stadigvæk – være svært at danne en regering i Spanien

Højrefløjen overraskede alle ved søndagens valg i Spanien. Men ikke nok til at sikre et absolut flertal. Spanierne risikerer fortsat ikke at have nogen regering.

På trods af advarsler: Fremover må fysioterapeuten og alternative behandlere gerne ”knække” leddene i din rygsøjle

Lægeforeningen kritiserer i skarpe vendinger beslutningen, som et folketingsflertal har truffet. Politikerne vælger i stigende grad at tilsidesætte klare lægefaglige anbefalinger, lyder det.

Laurent Fignons erindringer: Cykelbog i verdensklasse

Den franske cykelstjerne Laurent Fignons erindringer foreligger nu på dansk. Det er en fremragende bog.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her