*

Kommentar: Solointerview under (af)folkemødet

Interview: Nordea kommer konstant i fokus. Hvad er der galt?

Kommentar: Der er kø ved alle udgange

Brexit: Uroen om Storbritanniens fortsatte EU-tilhørsforhold skaber panik.

Kommentar: Forstå aktieuroen på fem minutter

Aktieuro: Der er for alvor kommet uro på aktiemarkederne. Forklaringerne på krisen er mange, og ofte giver de ingen mening.

Kommentar: En frø i en brønd kender ikke det store hav

Prognoser: Stort set alle finansielle prognoser har slået fejl. Betyder det, at vi slet ikke kan bruge dem til noget?

Kommentar Er din privatøkonomi på januarudsalg?

Kommentar: Januar er en dyr måned for de fleste. Men mange af problemerne kunne undgås, hvis vi orkede at gøre noget ved det.

Banken, der får folk til at se rødt

Banker: Der bliver flere og flere banker med få og enkle produkter. Det er udelukkende positivt for kunderne.

Kunsten at gøre det dyrere med vilje

Der bliver grebet ind over for vores økonomiske adfærd i tide og måske også i utide.

A.P. Møller-Mærsk på affyringsrampen

Investering: Vi danskere drømmer om storhed, og det kan godt skygge for realiteterne, når vi vælger, hvilke aktier, vi vil købe.

Er grådighed altid godt?

Finansiel uro: Fiktive værdier for mange hundrede milliarder er på rekordtid suget ud af aktiemarkedet. Intet tyder på, det er slut endnu.

JP Investerer

Lars Nielsen er journalist på Jyllands-Posten og finans.dk, hvor han med sin dybe indsigt i privatøkonomiens afkroge analyserer de seneste tendenser indenfor bolig, pension og investering.

Lars Nielsens kommentatorvirksomhed er kendetegnet af hans skarpe pen og unikke, ofte humoristiske fremstilling af komplicerede, økonomiske sammenhænge.

Annonce
Premium Tophistorier

Maersk Oil-direktør: Jeg er neutral om Maersk Oils fremtid

Jakob Thomasen, adm. direktør i Maersk Oil, anerkender nederlaget i Qatar og er meget kortfattet om fremtidsudsigterne for Mærsks oliedivision.

Er Mærsk ved at ofre sin olieforretning?

A.P. Møller-Mærsk står foran en opsplitning, og det kan gå hårdest ud over Maersk Oil. Olieforretningen mister sin lukrative aftale i Qatar, Tyrafeltet i Nordsøen kræver investeringer for milliarder - og så er olieprisen bare faretruende lav.

Lars Larsen lukker Europa-kortet

Lars Larsens storkoncern ekspanderer med butikker i to EU-lande mere, og når dermed egen milepæl for vækst. Målet er derefter at sprede koncernen endnu længere ud i verden.

Brexit-usikkerhed placerer de danske virksomheder på pinebænken

Der kan gå flere år, før det ligger klart, hvordan briternes EU-exit vil forløbe. Det sender de danske virksomheder ind i et vakuum af usikkerhed, der kan koste investeringer og beskæftigelse, lyder det fra økonomer.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her