*

Kommentar: Forstå aktieuroen på fem minutter

Aktieuro: Der er for alvor kommet uro på aktiemarkederne. Forklaringerne på krisen er mange, og ofte giver de ingen mening.

Kommentar: En frø i en brønd kender ikke det store hav

Prognoser: Stort set alle finansielle prognoser har slået fejl. Betyder det, at vi slet ikke kan bruge dem til noget?

Kommentar Er din privatøkonomi på januarudsalg?

Kommentar: Januar er en dyr måned for de fleste. Men mange af problemerne kunne undgås, hvis vi orkede at gøre noget ved det.

Kommentar: Banken, der får folk til at se rødt

Banker: Der bliver flere og flere banker med få og enkle produkter. Det er udelukkende positivt for kunderne.

Kommentar: Kunsten at gøre det dyrere med vilje

Der bliver grebet ind over for vores økonomiske adfærd i tide og måske også i utide.

A.P. Møller-Mærsk på affyringsrampen

Investering: Vi danskere drømmer om storhed, og det kan godt skygge for realiteterne, når vi vælger, hvilke aktier, vi vil købe.

Er grådighed altid godt?

Finansiel uro: Fiktive værdier for mange hundrede milliarder er på rekordtid suget ud af aktiemarkedet. Intet tyder på, det er slut endnu.

Der er altid plads til en ny fladskærm

Finansmarkederne: Der er uro på finansmarkederne, og det bør vi forholde os til. Men har vi tid?

Fra luksusfælden til gældsfælden

Privatøkonomi: Der er sket en kedelig udvikling i vores måde at håndtere privatøkonomien på. Vi opfører os mere ansvarsløst.

JP Investerer

Lars Nielsen er journalist på Jyllands-Posten og finans.dk, hvor han med sin dybe indsigt i privatøkonomiens afkroge analyserer de seneste tendenser indenfor bolig, pension og investering.

Lars Nielsens kommentatorvirksomhed er kendetegnet af hans skarpe pen og unikke, ofte humoristiske fremstilling af komplicerede, økonomiske sammenhænge.

Annonce
Premium Tophistorier

Danske topformænd får løn som fortjent

Baggrund: Lønnen til bestyrelsesformændene i de danske topselskaber er mere eller mindre stagneret. Det er lige som det skal være, selvom honorarerne stadig halter efter de noget større udenlandske gager, mener både storinvestor og en af formændene selv.

Det tjener de danske topformænd

Jyllands-Posten har kigget nærmere på, hvad formændene i de danske C20-selskaber tjener.

Se tallene, der har forvandlet Mærsk

A.P. Møller-Mærsk anno 2016 er en helt anden forretning end A.P. Møller-Mærsk anno 2015. Læs her, hvordan den lave oliepris og de lave containerrater har påvirket Mærsk enormt.

GN-general: Konkurrenter kommer med teknologi, vi brugte for seks år siden

Trods ny teknologi fra konkurrenten William Demant føler GN Resound-topchef Anders Hedegaard sig på sikker grund. »Det er den rigtige vej at gå, så jeg kan da godt forstå, de vil samme vej.«

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her