*

Kommentar: Parterne i konflikterne om KMD's projekter begik tre fejl

Topledelserne hos kunder og leverandør er blevet involveret for sent i de KMD-projekter, som har vakt opsigt i den seneste tid. Nu er samarbejdet mellem parterne nedsmeltet.

Kommentar: Sikkerhed er for vigtig til at overlade til familien

Vores samfund kan blive lammet af fejl og uheld i it-systemer. Alligevel tager vi ikke it-sikkerheden alvorligt nok.

Kommentar: Data er stadig det nye guld

Big data: Data er mange milliarder værd, hvis de anvendes korrekt. Og den voksende udbredelse af kunstig intelligens kan grave endnu mere guld op. F.eks. ved at målrette produkter og tjenester til den enkelte bruger.

It-bossen

Per Palmkvist Knudsen er it-direktør i JP/Politikens Hus og finalist i dysten om at blive årets CIO i 2011.

Han har været vidt omkring i it-verdenen og arbejdet med alt fra drift, udvikling og undervisning til rådgivning, salg og ledelse.

Per Palmkvist Knudsen skriver for Jyllands-Posten om it-branchen og om anvendt it set fra indersiden af virksomhedens datarum.

Premium Tophistorier

Kasi-Jesper efter dom: Det kan betyde en helt ny fremtid for mig og familien

Formanden for de danske skatteadvokater kalder afgørelsen på Kasi-sagen for et stort nederlag til Skat. Smykkedirektøren selv håber, at dommen kan give ham og familien en ny begyndelse i Danmark - samt mange millioner.

Mange danske virksomheder har ikke forsikring mod cyberangreb

Et hackerangreb eller en ustyrlig computervirus kan lamme en virksomhed og blive dyr. Men det er kun et mindretal af danske virksomheder med over 20 ansatte, der har valgt at købe forsikring mod den slags.

Biotekdronning efter partners svage salg: »Sanofi er blevet overrasket«

Interview: Zealand Pharma-topchef Britt Meelby Jensen mener, at det er for tidligt at drage endelige konklusioner om fremtidsperspektiverne for det lægemiddel, der tidligere er blevet udråbt som kronjuvelen i det danske biotekselskab.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her