*

Kommentar: Parterne i konflikterne om KMD's projekter begik tre fejl

Topledelserne hos kunder og leverandør er blevet involveret for sent i de KMD-projekter, som har vakt opsigt i den seneste tid. Nu er samarbejdet mellem parterne nedsmeltet.

Kommentar: Sikkerhed er for vigtig til at overlade til familien

Vores samfund kan blive lammet af fejl og uheld i it-systemer. Alligevel tager vi ikke it-sikkerheden alvorligt nok.

Kommentar: Data er stadig det nye guld

Big data: Data er mange milliarder værd, hvis de anvendes korrekt. Og den voksende udbredelse af kunstig intelligens kan grave endnu mere guld op. F.eks. ved at målrette produkter og tjenester til den enkelte bruger.

Kommentar: Derfor er teleselskaberne i fare for at uddø

Vi elsker hurtige data, og vi betaler ikke for det. Blander man det med teknologigiganternes fremmarch samt fastnettelefoniens og SMS'ernes snarlige død, får man en cocktail, der bliver livsfarlig for de nuværende teleselskaber.

Få nu ryddet de gamle styresystemer af vejen

Man kan glemme alt om at høste frugterne af den digitale fremtid, hvis medarbejdernes computere kører på Windows XP eller andre forældede styresystemer.

Et anderledes år helt i forandringens tegn

Swipp og bestikkelsessagerne hos Atea blev årets store it-fusere. Pokemon Go og disruption var blandt de godt ting på it-området.

Nu er det jul igen: Men disse produkter finder du næppe under juletræet

Apples topchef, Tim Cook, mener, at Apple Watch bliver en af de mest populære julegaver i år. Men der kommercielle succes for den slags computere, wearable devices, har indtil nu været begrænset.

Disruption er flyttet ind dagligstuen

Internettets og mobiltelefonens velsignelser og forbandelser er nu for alvor slået igennem hjemme hos danskerne. Fastnettelefonen er snart en saga blot, og digitalkameraet er langsomt, men sikkert, på vej ud ligesom MP3-afspillere og GPS-navigatorer.

Er fremtiden dyster for vores børnebørn?

Automatiseringen kommer til at påvirke vores liv og arbejdsmarked – men hvordan?

It-bossen

Per Palmkvist Knudsen er it-direktør i JP/Politikens Hus og finalist i dysten om at blive årets CIO i 2011.

Han har været vidt omkring i it-verdenen og arbejdet med alt fra drift, udvikling og undervisning til rådgivning, salg og ledelse.

Per Palmkvist Knudsen skriver for Jyllands-Posten om it-branchen og om anvendt it set fra indersiden af virksomhedens datarum.

Premium Tophistorier

Supermarkeder sætter Nets under skærpet overvågning

De store dagligvarekoncerner stiller krav til Nets om at holde prisen for betalingssystemer nede - også med en amerikansk kapitalfond som ny ejer.

Iværksættere spiller 20 nye forslag til regeringen – men hvorfor skulle Danmark nå i mål denne gang?

Iværksætteri har ligget i toppen af den politiske dagsorden i mere end 10 år, og med et nyt udspil fra regeringens Iværksætterpanel skal Danmark endnu en gang være blandt verdens bedste for vækstiværksættere.

Erhvervsejendomme: Aalborgs ombyggede spritfabrik skal tiltrække international opmærksomhed

Cloud City skal Aalborgs ombyggede spritfabrik hedde. Det bliver en lokal, regional, national og international kultur-multiby i byen, udtaler udvikleren bag.

Kapitalfond, der vil købe Nets: Der er brug for store investeringer

Markedet for betalingsløsninger ændrer sig lynhurtigt, og der er brug for investeringer, hvis Nets skal forblive konkurrencedygtig, lyder det fra kapitalfond.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her