*

Kommentar: VS er vendt tilbage

- om end i ny klædedragt.

Kommentar: Udkantsoprøret

Folketingsvalget i 2015 var et mere dramatisk opbrud, end vi tit gør os klart. 38 pct. stemte på et andet parti end sidst – det højeste siden 1973, hvor Glistrup kom i Folketinget.

Kommentar: Prøv AOF-flertallet

Normalt står AOF for Arbejdernes Oplysningsforbund.

Kommentar: Fra B&W til Nørre Nissum

Som forfatter og foredragsholder kommer jeg vidt omkring i det danske land. Jeg skriver disse linjer i bilen på vej hjem fra det jyske, mens min hustru, Karin, fører os ad lange, lige og vidtstrakte veje.

Kommentar: En ny samfundsklasse

- som har meget lidt til fælles.

Kommentar: Politik som springbræt

Mens politikere tidligere mødte med en vis livserfaringen, er billedet i dag det modsatte. Først en politisk forskole, så erhvervskarriere.

De glemte arbejdsløse

»Opråb til regeringen fra erhvervslivet: Husk reformer, der får flere i arbejde«. Sådan lød JP’s forside sidste mandag. Udsagnet illustrerer et skred i den politiske ...

Teori og praksis, tak!

Teori og praksis, tak!

Kommentar: Det er på tide at tage hensyn til de nedslidte i pensionsreformerne

Reformerne passer fint til akademikere, der kommer på arbejdsmarkedet som 30-årige. For murersvenden og sosu-assistenten er det anderledes problematisk.

Brudflader

Lars Olsen er journalist og forfatter med stærk social indignation som litterært brændstof. Han har skrevet flere dagsordensættende debatbøger, bl.a. ”Elitens triumf”.

Lars Olsen er en kyndig politisk iagttager med observationspost på den klassiske venstrefløj og en engageret advokat for de oversete grupper i uddannelseskapløbet.

Han har været stålsat politisk ukorrekt i ghettodebatten baseret på sine oplevelser på Nørrebro i København, som han endte med at flytte fra.

Annonce

Det tabte danske land er en guldgrube af historie – og et besøg værd

Det i dag politisk korrekte Sverige stod bag det største etniske folkemord i Nordens historie.

Politikerne over hele Europas slås med stadig mere uregerlige vælgere

Det sociale og antielitære oprør kan sættes på to korte formler.

Skolen for alle samfundslag er truet

Mange steder er vi ved at miste en vigtig kvalitet ved det danske samfund – at børn fra forskellige sociale og kulturelle miljøer mødes i folkeskolen.

Farvel til Folkets Parti

Hvorfor har de socialdemokratiske partier store problemer med arbejdervælgerne? Hvorfor er mange almindelige lønmodtagere politisk hjemløse?

Kommentar: Gør det en forskel, om vi kommer på pension i en alder af 67 eller 68 år?

»Med de allerede vedtagne beslutninger er Danmark på vej til Europas højeste pensionsalder. Politikerne burde forholde sig til, hvordan det kommer til at fungere på arbejdspladserne – i stedet konstruerer de deres egen virkelighed.«

Premium Tophistorier

Bedrag 2 lever op til sin titel: Udenomsknald og ulykkelig kærlighed

Man må dukke sig for de store armbevægelser i Bedrag 2, men gør man det i tide, er serien herligt underholdende.

Når hjernen bliver rystet: Mikkel er 41 år og henvist til plejecentret

Folk med alvorlige hjernerystelser bliver »parkeret i ingenmandsland«, mener Hjerneskadeforeningen.

Kan det betale sig at hjæpe andre?

Mennesket er en af de sjældne arter, der opfører sig gavmildt, men hvorfor er vi villige til at gøre noget for andre uden selv at få noget for det?

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her