*

Bag borgen

Christine Cordsen er Jyllands-Postens politiske analytiker og skriver analyser og baggrundsartikler om dansk politik. Om kaffeklubber, magtkampe, røde og blå strategier, partiernes positioner, vælgerkriser, opture og nedture og alt, hvad der ellers har betydning for livet på Christiansborg og det politiske styrkeforhold. Optræder også som politisk analytiker i radio og tv. Christine Cordsen har været politisk journalist i 20 år.

Indblik
Annonce
Kommentarer
Mest Læste
 1. 1
  Sæddonor til 46 børn spredte sygdom: Forældre har sagsøgt sædbanken
  Donor 7042 har leveret sæd til mindst 46 børn. Nu vil Andreas forældre have erstatning, fordi hun har fået en ...
 1. 2
  Donald Trump ligner en taber to uger før valgdagen
  Amerikanske medier har på det nærmeste afgjort det amerikanske præsidentvalg og forudser stort ...
 1. 3
  Kommentar: Brøndbys plan til 100 mio. kr. er én stor selvudlevering
  At Jan Bech Andersen investerer penge i Brøndby, så selskabet kan betale sin gæld til ham, er blot et af beviserne ...
Premium Tophistorier

Borgmesteren i Calais oven på rydningen af ”Junglen”: »Der er intet blevet gjort for at forhindre, at folk nu slår sig ned, helt anarkistisk.«

Mandag lykkedes det de franske myndigheder at få ca. 2.300 migranter kørt væk i bus fra ”Junglen”. Det fortsætter tirsdag og onsdag. Men rydningen af lejren løser ikke problemet, vurderer både lokale og flygtningeorganisationer.

Nets tager vigtigt skridt i kampen mod Mobilepay

En ny aftale sikrer, at det mobile dankort kan bruges i ligeså mange butikker, som det fysiske dankort i dag. Og til samme priser for butikkerne.

Kommentar: Det grå it-guld over 40 år har trange kår – nogle steder

De amerikanske it-giganter slås nærmest om at have den yngste gennemsnitsalder blandt de ansatte. I Danmark er der stadig håb, hvis man sørger for at vedligeholde sine kompetencer.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her