*

Efter angrebet

Jyllands-Posten markerer årsdagen for terrorangrebet i København den 14. og 15. februar 2015. 10 personer, der var helt tæt på begivenhederne, fortæller om deres oplevelser - og alt det der fulgte efter.

Konvertitten

Dette er historien om Kenneth Sørensen, der pludselig konverterede til islam og blev radikaliseret af islamistiske kræfter i Danmark og i udlandet. Han er en af de mere end 125 unge danskere, som er rejst til Syrien for at kæmpe som såkaldt hellig kriger. Kenneth Sørensen kom aldrig tilbage.

Børn af natten

Et par unge festdrenge står i spidsen for en kontroversiel natklub i København. Her er der hurtige penge, stoffer, store vodkaflasker og sex i fuld offentlighed.

Skandalen i OW Bunker

På 225 dage gik OW Bunker fra blomstrende forretning til en af danmarkshistoriens største erhvervsskandaler. Læs hele historien om det store kollaps i fem velfortalte kapitler.

Da Daniel fik kræft

Læs eller genlæs historien om den 31-årige håndboldspiller Daniel Svenssons kamp mod kræft og for at komme tilbage til håndboldbanen.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her