*

Indblik

Indblik samler det bedste af Jyllands-Postens kvalitetsjournalistik med: 
Store interviews 
Fortællinger 
Baggrundshistorier 
Reportager 
Features

Indblik

Baggrund: Vi skal den vej - helt ud af EU

Mere end 200 dage efter brexit har premierminister Theresa May endelig besluttet sig: Storbritannien skal helt ud af EU’s fællesmarked. Trods britisk høflighed står det klart, at hun vil gå langt for at få sin vilje.
Redaktionen anbefaler
Indland

Adgang forbudt til verdens centrum

Selv om det er eliten, der samles i Davos, og man kan få rigtigt meget indsigt i verdens gang, så er der et godt råd: Bliv væk. Du er ikke velkommen.
Premium Tophistorier

Jægersoldater i kamp med IS: Specialstyrke i Syrien kan blive en sprængfarlig sag for Danmark

Beslutningen om at sende specialstyrker ind i syrisk grænseland gør missionen mere farlig og risikabel for Danmark, som involveres på en ny måde i Syriens borgerkrig med de mange aktører, advarer en ekspert.

Lækket hvidvask-rapport foruroliger Christiansborg-politikere

Der er brug for flere ressourcer til bl.a. bagmandspolitiet, lyder det fra politikere på Christiansborg efter kritisk rapportudkast om Danmarks indsats mod hvidvask og terrorfinansiering.

Er pengekilden ved at sande til? Købelandsholdet Qatar smuldrer

Der hentes ikke nye spillere til landsholdet, Tour of Qatar er aflyst, og der er problemer med økonomien i Laudrups klub.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her