*

Brexit: Hvis du siger »den er hjemme«, så tro om igen

Analyse: Millioner af briter har intet at tabe ved at stemme sig ud af EU, men deres røster har ikke fyldt så meget i debatten.

Brexit: Er briterne lige så dovne som en pint?

Analyse: Hvis produktiviteten i Storbritannien kunne løftes til samme niveau som i USA, ville det give en økonomisk vækst på 31 pct.

USA er det nye lokomotiv i Grundfos-forretningen

Grundfos-toppen har formået at veksle mange år med blod, sved og tårer til solid medvind på det vigtige amerikanske pumpemarked. I 2014 steg salget 11 pct., og sidste år bød på ny fremgang.

Danfoss manøvrerer smidigt blandt globale giganter

Den danske industrikoncern slås dagligt med kæmpekoncerner som Siemens og ABB. Men Danfoss er blandt de allerstørste, hvor det er nødvendigt.

Kampfly: Forsvarsindustrien bider negle kort før kritisk milliardbeslutning

Boeings omtalte reklamekampagne viser, at valget af Danmarks nye kampfly er rasende tæt på. Beslutningen vil få store konsekvenser for danske virksomheder.

Alle Yellens problemer

Analyse: Den amerikanske centralbank står over for en lang række udefrakommende udfordringer i beslutningen om, hvornår renten skal hæves igen. Og det ser ikke ud til at blive lige foreløbig.

Analyse Flere ældre kvinder i arbejde udfordrer jobmarkedet i USA

Analyse: Flere amerikanske kvinder arbejder til efter pensionsalderen, og det giver udfordringer for sammensætning og lønudviklingen på arbejdsmarkedet.

Analyse Lækage af skattelypapirer er et jordskælv - nu kommer tsunamien

Medieorganisationen ICIJ har offentliggjort fortrolige papirer om skattely-firmaer. Det er fjerde gang - hver gang har det skabt international opstandelse.

Analyse Alvorlig tvivl om effekten af ECB’s bazooka

Analyse: ECB pumper hver måned næsten 450 mia. kr. ind i europæisk økonomi, men mere synes at være påkrævet.

Går det bedre, end vi tror?

Økonomer har den seneste tid været ved at sende USA ud i en recession, men måske har økonomien det bedre, end hvad dommen umiddelbart lyder på.

Indblik
Annonce
Kommentarer

Nedtælling til 2015-regnskab Kan Mads Nipper levere varen i Grundfos og til Due Jensen-familien?

Analyse: På mandag skal Grundfos-topchef Mads Nipper levere det første krystalklare bevis på, at Grundfos-ejer Niels Due Jensen ikke valgte forkert ved at satse familieformuen på den tidligere Lego-direktør.

Slut med børsnoteringer for denne gang

Analyse: Den seneste tids markedsuro har sat en stopper for nye børsnoteringer. Og dem som nåede at komme på børsen sidste år, ville måske ønske, at de var forblevet på private hænder.

Analyse Europas flyselskaber er splittede

De fem største luftfartsselskaber i Europa har dannet en ny og stærk brancheforening. For første gang står discountoperatører og etablerede selskaber sammen.

Analyse Janet Yellen er blevet shanghajet

Analyse: Selv almægtige Federal Reserve Bank kan ikke ignorere nedsmeltningen på det kinesiske aktiemarked, når den amerikanske centralbanks topledelse i dag indleder todages møde.

Analyse Revolutionenen er begyndt

Analyse: Årsmødet i World Economic Forum har været det mest vellykkede i mange år.

Spørg om penge
Mest Læste
 1. 1
  Storbritannien er ved at falde fra hinanden
  Skotland og Nordirland truer med løsrivelse efter englændernes brexit-beslutning. I Madrid forlanger ...
 1. 2
  Et vendepunkt eller et dødsstød: Storbritanniens chokfarvel sender rystelser igennem Europa
  Europæiske ledere kæmpede fredag for at vise sammenhold efter briternes farvel, som er det største tilbageslag i ...
 1. 3
  Fodbold uden grænser: Jorden kalder Spanien
  Det spanske landshold er i færd med at forny sig uden at give køb på de velkendte dyder. Men nederlaget til ...
Premium Tophistorier

Erhvervslivet i Danmark frygter fremtiden efter britisk farvel

En række af Danmarks tungeste topchefer og erhvervsorganisationer er bekymrede over de økonomiske fremtidsudsigter efter briternes exit fra EU.

Margrethe Vestager om brexit: Vi skal ikke frygte for realkreditten

Det er en nedtrykt kommissær, der nu skal indstille sig på en EU-fremtid uden Storbritannien. Margrethe Vestager ser kedelige konsekvenser for økonomien, men realkreditten er sikret, mener hun.

Brexit er den perfekte storm til at slippe en lille vind

Mens briterne har kastet verden ud i kaos, er der blevet udsendt en stribe dårlige nyheder, som normalt ville have fyldt mere. Tilfældigt? Ja, siger A.P. Møller - Mærsk, Ikea og DF.

Velkommen til brexit, en verden præget af politiske konflikter og folkets stemme

Storbritanniens overraskende exit fra EU er blot den seneste af en række politiske konflikter, der kan gøre livet mere usikkert for investorer og virksomheder fremover.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her