*

Analyse: Svære opgaver venter den nye chef for Wells Fargo

Efter en mislykket krisehåndtering trådte Wells Fargos øverste chef tilbage i sidste uge. En ny chef skal genopbygge tillid, men skandalesagen er langt fra ovre.

Analyse: Gaveregnen til aktionærer bekymrer

Aktietilbagekøbenes sejr over udbytterne i de store børsnoterede selskaber er dels et tegn på, at der bliver tjent gode penge, dels at det er svært at finde noget fornuftigt at bruge dem på.

Analyse: Derfor blev ekspertudvalgs anbefalinger så vage

Analyse: En længe ventet rapport fra et ekspertudvalg foreslår, at finanssektoren bliver bedre til at begrunde prisstigninger.

Reklamebranchen bliver bedre til at tjene penge

Reklame- og marketingbureauerne bliver bedre til at tjene penge. Bruttofortjenesten ligger nogenlunde flad, men samlet set stiger bundlinjen og færre går i rødt, viser analyse af 50 store bureauer.

Nedjustering lurer bag Grundfos-gardinerne

Analyse: Fredag gør Grundfos status over 1. halvår i et pumpemarked, der står bomstille.

Analyse: Historisk erstatningsopgør er en tikkende bombe under nye Dong-aktionærer

Der falder dom i den såkaldte Elsam-sag tirsdag. Taber Dong, vil det fyre op under et erstatningskrav fra 1.106 utilfredse Dong-kunder på mere end 7 mia. kr.

Danmark blev drænet for 12,3 mia. kr., men vi aner endnu ikke, hvem der gjorde det, og om det var ulovligt

Analyse: Skat har opjusteret beløbet i danmarkshistoriens største skatteskandale til 12,3 mia. kr. Men der kan gå adskillige år, før sagen er kortlagt.

Analyse: Amerikanerne er ved at være klar til forbrugsfest

Siden finanskrisen har de amerikanske forbrugere været varsomme med at bruge penge til stor skade for samfundsøkonomien. Men alle økonomiske tegn peger nu i forbrugerens favør.

Markedet for realkreditobligationer er under hastig forvandling

Analyse: I en ny undersøgelse forklarer investorerne, hvorfor de kræver en højere pris for de samme realkreditobligationer i dag end for 10 år siden.

Rusland spiller skak med dragen

Analyse: Vladimir Putin har satset stort på at blive den primære energileverandør til Kina, men han kan have forregnet sig.

Annonce
Kommentarer

Analyse: Hvor er alle de gode mænd?

Mænd i deres bedste alder trækker sig i stigende grad helt ud af arbejdsmarkedet i USA. Og i langt højere grad end i andre lande. Så hvem skal holde USA kørende i fremtiden?

Analyse: De store bankers blodbad

Aktierne er raslet ned for bankerne i år. Tilsammen har de 20 største banker tabt 500 mia. dollars i markedsværdi.

Brexit: Hvis du siger »den er hjemme«, så tro om igen

Analyse: Millioner af briter har intet at tabe ved at stemme sig ud af EU, men deres røster har ikke fyldt så meget i debatten.

Brexit: Er briterne lige så dovne som en pint?

Analyse: Hvis produktiviteten i Storbritannien kunne løftes til samme niveau som i USA, ville det give en økonomisk vækst på 31 pct.

USA er det nye lokomotiv i Grundfos-forretningen

Grundfos-toppen har formået at veksle mange år med blod, sved og tårer til solid medvind på det vigtige amerikanske pumpemarked. I 2014 steg salget 11 pct., og sidste år bød på ny fremgang.

Spørg om penge
Spørg om penge: Glidende generationsskifte med skattemæssig succession
Om overdragelse fra far til søn af en ejendom, hvor sønnen driver en forretning, han tidligere har overtaget ...
Skat af bolig i selskabets udlejningsejendom
Hovedaktionærer, der får stillet en bolig til rådighed af selskabet, skal beskattes efter særlige, skærpede regler. ...
Mest Læste
 1. 1
  Russisk skræmmebillede af Danmark: Folk går rundt i beskidt og laset tøj. Kvinderne gør intet ud af sig selv, og børn må drikke af vandpytter
  Putins administration forsøger at få russere – og russiske investeringer – til at vende hjem fra udlandet. Men især ...
 1. 2
  Juleforberedelser i familiens kvælende skød: Det er jo jul, for helvede!
  Fem stjerner til spiddende morsom dansk komedie.
 1. 3
  Partiet, der indledte debatten om Udkantsdanmark, er tilbage med et nyt udkantsoprør
  Fælleslisten og et vestjysk oprør startede debatten om centralisering og Udkantsdanmark. Nu vil partiet ...
Premium Tophistorier

Skat af bolig i selskabets udlejningsejendom

Hovedaktionærer, der får stillet en bolig til rådighed af selskabet, skal beskattes efter særlige, skærpede regler. Reglerne gælder også, når selskabet stiller en lejlighed til rådighed i en udlejningsejendom. Men her kan beregningsreglerne føre frem til en mere moderat beskatning.

Digitale atombomber: Det 21. århundredes version af Den Kolde Krig er i fuld sving

De russiske hackerangreb på USA har fået trusler om gengældelse til at flyve gennem luften. Men hvordan vil en egentlig cyberkrig mellem stormagter se ud?

JP

Ugens vindere og tabere: Falck-boss i modvind

Sushi-kongen Kim Rahbek Hansen får lov til at udleve sin globale drøm, mens den økonomiske overvismand Michael Svarer har det mest magtfulde netværk i Danmark. Falck-bossen Allan Søgaard Larsen kritiseres påny for sin måde at forsvare dominansen på det danske ambulancemarked, og sagen om skrottede skibe plager A.P. Møller-Mærsks bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her