*

Moderne turister vil spise nøgne i London og stå på ski i Afghanistan

Fremover er det behovet mere end destinationen, som styrer, hvor vi rejser hen. Turisterne går efter det unikke, det spektakulære og det autentiske, så de får en spændende selvfortælling. Aarhus er kommet højt på listen over Europas hippe byer.

Hoteldirektør om bookingportalers prispres: »Det er som at få trukket en pose over hovedet...«

Bookingportalerne gør sådan set et fantastisk stykke arbejde for hotellerne. De tager sig bare ekstremt højt betalt for det, lyder det fra Brøchner Hotels

DSV-boss om skattely: »Vi har valgt den konservative vej: Hold din kæft, fokuser på driften og tjen nogle penge«

Den danske transportgigant DSV har datterselskaber på bl.a. De Britiske Jomfruøer. Selskaberne skal lukkes ned hurtigst muligt, fortæller økonomidirektør Jens Lund i dette interview.

Mere åbenhed om lønsedlen kan gavne ligeløn mellem mænd og kvinder

Trods få sager om forskelsbehandling er der en signifikant lønforskel mellem mænd og kvinder. Løsningen på at mindske den er mere åbenhed om lønnen og kulturændringer, så mænd tager længere barsel og flere kvinder tager mandsdominerede job.

'Værdiløse' Yahoo solgt for 32 mia. kr. - udskældt topchef forgyldt

Teleselskabet Verizon overtager den skrantende internetlegende Yahoo. Nu skal de mange webtjenester være omdrejningspunktet i Verizons forsøg på selv at skabe indhold og ikke bare sælge forbindelser.

Danmark gav ham en ph.d. – nu betaler koreansk rigmand tilbage

Koreanske Dr. Myung Jun Chung har skabt milliardforretningen Cell Biotech, men føler den dag i dag stadig, at han skylder en hel masse til Danmark. En dansk børsnotering er en mulighed.

FLSmidths skattechef: Du vil aldrig se os udnytte loopholes i skattesystemer

Vi er ikke tonedøve, lyder meldingen fra FLSmidths skattechef, der forudser, at koncernen vil følge efter de virksomheder, der allerede har offentliggjort deres skattepolitikker.

Danske virksomheder løfter lidt af sløret for kontroversielt tema: Sådan arbejder vi med skat

Ulandsorganisationen Oxfam IBIS glæder sig over ny åbenhed om skat i store danske virksomheder.

Analyse: Salget af Genmabs vidundermiddel tager fart - ny opjustering på vej?

Analyse: Biotekselskabets partner har godt gang i salget af kræftmidlet Darzalex, og det kan føre til en snarlig opjustering af forventningerne til hele 2016.

Indblik
Annonce
Kommentarer

Erhvervsjura: ”Maggie” var ikke den store pokerhaj

At spille mod en pokerrobot behøver ikke at forringe spillernes gevinstchancer. Og det forhold fik betydning i en svensk retssag mod fem unge computernørder.

Michael tjekkede aktiekurser med højre hånd, mens den venstre aede datteren i søvn

På tre dage ødslede en familiefar 1,2 mio. kr. væk på aktiespekulation. Hans afhængighed af aktiemarkedet tvang ham til at skifte livet på en herregård ud med et lejet værelse med luftmadras.

Adidas skyder med sagsanlæg på stribe i forsvar for verdenskendt varemærke

Baggrund: Gennem flere år har den tyske sportskæmpe lagt sag an mod en lang række konkurrenter og forhandlere. Altsammen for at holde de tre striber i hævd.

Ugen på tværs: Panserbassen Margrethe torpederer truckerne

Uge 29: Margrethe Vestager har gjort sommeren temmelig meget lunere for lastbilbranchen med en rekordbøde på 22 mia. kr. - basta! Decideret lummert blev det i Cleveland, hvor de mandlige prostituerede havde travlt, mens det republikanske konvent var i byen. Det var i øvrigt Trump og tyrkiske Erdogan, der for alvor gik til vaflerne og gjorde det til en glohed uge.

Spørg om penge: Skattefrit salg af andelsbolig

Hej Tommy! Jeg har læst artiklen i Spørg om penge den 13. juni 2015 om skat ved salg af andelsboliger. Jeg vil høre, om du kan hjælpe med et spørgsmål. ...

Spørg om penge
Spørg om penge: Skattefrit salg af andelsbolig
Spørg om penge: Om forældrekøb – og senere salg
Forældrekøb er igen blevet et hit, og nu ikke blot for at skaffe barnet en bolig, men som et mangeårigt ...
Mest Læste
 1. 1
  »Livet vil være nemt, hvis jeg kunne holde kæft og opføre mig som en anstændig kvinde. Men det ville uden tvivl også være et røvsygt liv«
  »Jeg associerer ærlighed med at være dansk, mens jeg associerer facade med min ophavskultur.«
 1. 2
  På pension som 40-årig? Her er en guide til, hvordan du gør det
  Få en dansk astrofysikers opskrift på, hvordan langt de fleste danskere vil kunne trække sig fra ...
 1. 3
  Kamp om pladsen: Hvem skal holde tilbage for hvem i skoven?
  Det er faktisk fodgængeren på skovtur, der ifølge loven skal gå ind til siden, når der kommer en mountainbiker og ...
Premium Tophistorier

Moderne turister vil spise nøgne i London og stå på ski i Afghanistan

Fremover er det behovet mere end destinationen, som styrer, hvor vi rejser hen. Turisterne går efter det unikke, det spektakulære og det autentiske, så de får en spændende selvfortælling. Aarhus er kommet højt på listen over Europas hippe byer.

På pension som 40-årig? Her er en guide til, hvordan du gør det

Få en dansk astrofysikers opskrift på, hvordan langt de fleste danskere vil kunne trække sig fra arbejdsmarkedet, før de fylder 40. Privatøkonom er ikke begejstret planen.

Protesterne fortsætter trods Michelle Obamas store tale: Demokraternes tunge drenge og piger skal kvæle Sanders-oprør

Efter Michelle Obama følger Bill Clinton, Joe Biden, Barack Obama og Chelsea Clinton på et demokratisk partikonvent præget af oprør og protester

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her