*

Amerikanske turister er vilde med Danmark

Nye flyruter og målrettet markedsføring trækker tusindvis af nye rejsende fra USA. Gastronomi, design og cykelkultur gør indtryk på den anden side af Atlanten.

Kan Ambu fortsætte den højprofitable vækst?

Ambu har gennem de seneste år oplevet et positivt momentum, hvor selskabet har formået at både øge omsætningen og forbedre det primære driftsresultat før særlige poster hvert år siden 2006/07.

Kapitel 4: Millionærernes mareridt begyndte med en opringning fredag den 13.

FIH’s afvikling kostede ejendomsinvestorer dyrt. Blandt taberne er en lensgreve, en bladdronning, en Mærsk-arving og Danfoss-familien.

Ejendomsvurderinger: Når der er fejl i grundlaget for ens vurdering

Med en lovændring i 2012 blev reglerne om genoptagelse af ejendomsvurderinger væsentligt skærpet. Oveni har Skat anlagt en meget restriktiv praksis for, hvornår en grundejer har mulighed for at få ændret tidligere vurderinger. Men nu har Skat udsendt en meddelelse om lempelse af denne restriktive praksis.

Kroppen er afgørende for, om arbejdet kan gøres hurtigere

Arbejdskulturen i nogle virksomheder er så opskruet, at det svarer til at løbe et maratonløb to dage i træk. En ny bog om trivsel skrevet af stresseksperten Lis Lyngbjerg fortæller, hvordan man kan bruge den viden og de redskaber, som stressforskere har indsamlet og udviklet gennem de seneste 40 år.

Er forældrekøb blevet en forbandelse for boligmarkedet?

Flere eksperter mener, at forældrekøb er med til at opdele boligmarkedet i et a- og et b-hold, hvor folk med mindre indkomster får sværere ved at få foden indenfor i større byer.

Kurven er knækket: Antallet af forældrekøb falder

Siden 2011 er der år efter år blevet købt flere ejerlejligheder som forældrekøb. Men nye beregninger viser, at aktiviteten har toppet.

Kommentar: Derfor kan realkreditten være ligeglad med sine vrede kunder

Kommentar: Konkurrencen om boligejernes lån er ikke en åben markedsøkonomi værdig. En gebyr- og afgiftsjungle uden lige gør det dyrt at skifte realkreditselskab, og priserne er uigennemsigtige.

Indsigt: Cigarkasserne bugner hos ældgamle familiefonde

En fabrik i Assens fortæller historien om, hvordan produktion af tobak gennem et kvart årtusinde har sikret de familiedominerede fonde Augustinus og Obel nogle af landets største formuer.

Tobaksfonde høster milliardudbytte på børsnotering

Det Obelske Familiefond og Augustinus Fonden har trukket mere end halvanden milliard ud af fælles selskab efter børsnoteringen af Scandinavian Tobacco Group.

Indblik
Annonce
Kommentarer

Økonomien sejler ind i usikkert farvand

Det går langsomt fremad for dansk økonomi, men usikkerhedsmomenterne er store. Det viser den seneste Økonomiske Redegørelse fra Finansministeriet.

Dong på børsen: Goldman Sachs står til at miste gyldne Dong-privilegier

Børsnoteringen af Dong Energy betyder, at et sikkerhedsnet i milliardklassen forsvinder for Goldman Sachs. Årsagen er en omdiskuteret aktionæraftale fra 2013.

Kapitel 3:  Da politikerne hjalp FIH - et hemmeligt aktstykke og den skjulte agenda

Daværende erhvervs- og vækstminister Ole Sohn ville genrejse FIH Erhvervsbank. Men bag de optimistiske udmeldinger lå en dyb bekymring for milliardtab til staten.

Matas-chef vil agere mere aggressivt for at vinde salg

Interview: Koncernchef Terje List vil som led i en ny, hård konkurrence om de danske kunder fange flere af dem med indviduelle tilbud på skønhedsprodukter.

Her er realkreditsektorens store dilemma

Lav pris og høj sikkerhed har alle dage været realkreditlånets store styrke. Adskillige prisstigninger har dog pillet glansen af lånet og bragt bankerne på banen.

Spørg om penge
Hjælp! Vores grundværdi blev pludselig firedoblet
En ly lokalplan og deraf følgende stigning i ansættelsen af familiens grundværdi gav et mindre chok til ...
Nye skatteregler for børne- og hustrubidrag: Bliver du ramt?
Skat vil ændre sin hidtidige praksis om tidspunktet for beskatning af for sent betalte hustru- og børnebidrag. ...
Mest Læste
 1. 1
  Advarsel: Sådan blev Knud Jensen snydt for 61.000 kr. på Tenerife
  Flere danske turister udsættes for dyre fiduser, når de køber elektronik på De Kanariske Øer.
 1. 2
  Trafikforsker om udvidelsen af E45: »Hvor svært kan det være?«
  For et år siden var der politisk enighed om, at motorvej E45 skulle udvides hurtigst muligt. Alligevel er der gået ...
 1. 3
  Ronaldos bare overkrop vækker afsky og begejstring
  Cristiano Ronaldo blev den store helt for Real Madrid i Champions League-finalen. Men er hans fysik ved ...
Premium Tophistorier

Amerikanske turister er vilde med Danmark

Nye flyruter og målrettet markedsføring trækker tusindvis af nye rejsende fra USA. Gastronomi, design og cykelkultur gør indtryk på den anden side af Atlanten.

Frygt for Brexit i Gibraltar: »Gud forbyde, at Berlinmuren bliver rejst igen«

Far er fra Gibraltar. Mor er spanier. Familier bliver splittet, hvis briterne stemmer sig ud af EU, og Spanien benytter chancen til igen at sænke et jerntæppe på grænsen mellem Gibraltar og resten af Europa.

Kapitel 4: Millionærernes mareridt begyndte med en opringning fredag den 13.

FIH’s afvikling kostede ejendomsinvestorer dyrt. Blandt taberne er en lensgreve, en bladdronning, en Mærsk-arving og Danfoss-familien.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her