*

Breaking
Gratis på SMS: Send JPBREAK til 1218 | Få nyheden på mail

Selvmord ryster internationalt imperium

Sydkoreas femte største konglomerat, Lotte, er endnu presset ovenpå sommerens razzia, der medførte aflysningen af verdens største aktieemission.

Kommentar: Mangel på it-omtanke kan koste virksomheden livet

Hver sjette nordiske it-ansvarlige svarede i en undersøgelse, at de er villige til at gå på kompromis med it-sikkerheden, hvis det giver virksomheden konkurrencefordele. I de grelle tilfælde koster den slags virksomheden livet.

Ingen grund til at forvente selvkørende mirakler fra første færd

Selv om den selvkørende bilteknologi er epokegørende og i bedste fald ventes at kunne nedbringe både færdselsulykker, trængsel og forurening drastisk, er det ikke nogen trylleformular til at fjerne alle problemer.

Bliver det forbudt at køre sin egen bil?

Den selvkørende bilteknologi åbner for en penibel diskussion om, hvorvidt det i fremtiden overhovedet bliver tilladt at køre i egen bil.

Analyse: Historisk erstatningsopgør er en tikkende bombe under nye Dong-aktionærer

Der falder dom i den såkaldte Elsam-sag tirsdag. Taber Dong, vil det fyre op under et erstatningskrav fra 1.106 utilfredse Dong-kunder på mere end 7 mia. kr.

Butikskrig: Supermarkeder jagter storbykunder i kampen mod discount

Brancheanalyse: De store supermarkedskæder planlægger alle nye angreb for at vinde flere forbrugere. Målet er især at øge udbuddet af fødevarer i høj kvalitet - trods en fortsat hård priskonkurrence i sektoren.

Kommentar: Størrelsen på gyldne faldskærme skal ligge fast inden afgang

Der er atter fokus på de millionbeløb, der kan komme til udbetaling, når en direktør mere eller mindre frivilligt stopper i en virksomhed. Dele af debatten synes dog at hvile på et let populistisk grundlag.

Håndboldguldet ved OL var et dansk mesterstykke i ledelsespsykologi

Man kan enten kæmpe mod modvinden eller lade sig rive med af medvinden. Gør man det sidste, er chancen for at vinde størst - både i sport og business.

En tonstung panda i krom har sat en kædereaktion i gang i Silicon Valley - de vilde personalegoder er på retur

Gratis elbil, aftensmad til hele familien og rengøring derhjemme? De berømte og berygtede personalegoder hos Silicon Valleys tech-kometer står for fald, efter der er kommet mere fokus på bundlinjen. Og midt i den bølge er en tonstung Panda i krom havnet i en hovedrolle.

Hjem igen: »Hvis du stifter familie i USA, så er det ligesom all in på at være amerikaner, og der ser jeg ikke mig selv«

Asger Drewes Jørgensen skiftede en international karriere hos Arla i New York ud med den jyske vinduesbranche. Mød Inwidos topchef, der har bakset med russere, åbnet strandbar i København og søgte hjem i jagten på indre lykke.

Annonce
Kommentarer

Psssst, Wall Street: Den Kunstige Intelligens har dig på kornet

Finansverden er vant til superalgortimer. Men selv de bedste bliver måske snart rendt over ende.

Priserne på "rigtige" brugte plader er skyhøje på internationale markedspladser

Vinylpladerne er i den grad tilbage, og priserne på brugte plader fortsætter med at stige på det internationale marked. Men for den almindelige pladeelsker kan det være svært at finde ud af, om Beatles-pladen derhjemme er 25.000 eller 25 kr. værd.

Farvel til ATP-direktøren, der ikke engang brugte penge på at udskifte Lars Rohdes gamle sofa

Carsten Stendevad har sagt farvel til ATP på grund af en krisesituation i familien. For ATP bliver det en afsked med en ganske usædvanlig topchef.

Jesper Rønnow Simonsen, 26. august 2015 klokken 14.20: »Lidt presset er man vel altid som direktør i Skat...«

Skat har tabt endnu flere milliarder på udbyttesvindlen end først antaget. Det førte fredag til en fritstilling af direktøren Jesper Rønnow Simonsen. Men hvem var han? Og hvorfor havde han på forhånd fjernet sit skrivebord?

Danske rejsende er mere hårdhudede overfor terror

Antallet af chartergæster til Tyrkiet er faldet mindre i Danmark end i nabolandene. Spies gennemførte sit tyrkiske program, mens søsterselskaber skar ned.

Spørg om penge
Kan man overtage den tidligere solcelle-ejers afregningsmetode?
Som køber af et parcelhus med tilhørende solcelleanlæg anskaffet før 20. november 2012 kan man, som ...
Isolering af huset kan trækkes fra i skat
Løn til håndværkere, der isolerer hus, kan trækkes fra i skat.
Mest Læste
 1. 1
  Deadline-vært: Socialdemokrater er sværest at interviewe og bliver lettest fornærmede
  Det helt store spørgsmål: Hvor skal pengene til regeringens 2025-plan komme fra? Apple er blevet sagsøgt af ...
 1. 2
  »Jeg mener ikke, det er samfundets opgave at betale for folk, som selvforskyldt havner i lortet«
  Karina Pedersen har beskrevet sin barndom på skyggesiden af velfærdssamfundet – og retter en ...
 1. 3
  Den unge prinsesse vandt kærligheden, men tabte kongeriget
  70 år tirsdag: Anne-Marie – først dansk prinsesse, så dronning af Grækenland og i mange år eksdronning i eksil. I dag ...
Premium Tophistorier

Den unge prinsesse vandt kærligheden, men tabte kongeriget

70 år tirsdag: Anne-Marie – først dansk prinsesse, så dronning af Grækenland og i mange år eksdronning i eksil. I dag er hun tilbage i Grækenland med sin udkårne Konstantin.

Selvmord ryster internationalt imperium

Sydkoreas femte største konglomerat, Lotte, er endnu presset ovenpå sommerens razzia, der medførte aflysningen af verdens største aktieemission.

10 nyheder du skal kende i iOS 10: Helt nyt liv i iMessage og slet irriterende apps på din iPhone

Millioner af iPhone-brugere skal snart skifte styresystem. Jyllands-Postens mobilekspert har testet beta-versionen og giver et bud på de 10 mest fremtrædende ændringer i det nye iOS 10.

De gamle partier sidder solidt på magten i USA: De ”små” partier og kandidater har ikke en chance

Når amerikanerne skal vælge ny præsident, er det så godt som sikkert, at valget kommer til at stå mellem kun to kandidater: en republikaner og en demokrat.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her