*

Skat af bolig i selskabets udlejningsejendom

Hovedaktionærer, der får stillet en bolig til rådighed af selskabet, skal beskattes efter særlige, skærpede regler. Reglerne gælder også, når selskabet stiller en lejlighed til rådighed i en udlejningsejendom. Men her kan beregningsreglerne føre frem til en mere moderat beskatning.

Digitale atombomber: Det 21. århundredes version af Den Kolde Krig er i fuld sving

De russiske hackerangreb på USA har fået trusler om gengældelse til at flyve gennem luften. Men hvordan vil en egentlig cyberkrig mellem stormagter se ud?

Ugens vindere og tabere: Falck-boss i modvind

Sushi-kongen Kim Rahbek Hansen får lov til at udleve sin globale drøm, mens den økonomiske overvismand Michael Svarer har det mest magtfulde netværk i Danmark. Falck-bossen Allan Søgaard Larsen kritiseres påny for sin måde at forsvare dominansen på det danske ambulancemarked, og sagen om skrottede skibe plager A.P. Møller-Mærsks bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen.

»Mit virksomhedsnavn blev kopieret. Så fik jeg tilbudt 50.000 kr. for at droppe sagen«

Pia Nielsen oplevede i maj, at konsulentgiganten EY oprettede en portal, hvor både ydelser og navn var identisk med hendes virksomhed.

Indsigt: Falcks topchef vogter over milliardmarked med opkøb, trusler og politisk pres

Indsigt: Falck har kæmpet hårdt for at bevare sin monopollignende position på det danske milliardmarked for ambulancedrift - i nogle tilfælde også med usædvanlige og kontroversielle metoder.

Den iskolde højsæson bliver en gyser for Lego

Regnskaberne for Mattel og Hasbro viser, at de to Lego-rivaler står stærkt forud for den højsæson, der løber nu og frem til jul. Det afgørende er, om Lego har fået styr på produktionen.

Oliver droppede millionsalg i udlandet for at satse på skjorter med orangeprintede tigre i Aarhus

Fredagsbar, foredragsaftener, gratis øl, vand, vin, gin og kaffe. En tur i en åben sportsvogn. Det lyder ikke som opskriften på en tøjforretning, men det er lige præcis, hvad det er.

Mads fik nok af sløs i byggebranchen. Nu stormer den 27-årige tømrer frem med sit eget firma

En fastlåst tankegang i byggebranchen fik Mads Andreasen til at starte eget firma som 20-årig. Nu har han vundet priser og firdoblet medarbejderstaben på halvandet år.

Dansk biotekfyrtårn er historien om milliarderne, håbet og frygten for fiasko

Dansk bioteks mange fiaskoer trækker stadig et dystert spor. Selvom Genmab lyser op, er det bydende nødvendigt, at Symphogen lykkes.

Annonce
Kommentarer

Danske Bank beroliger Swipp-banker: Jeres kundedata er i trygge hænder hos os

Hvis Swipp-bankerne tager springet til Mobilepay, ender deres følsomme kundedata i konkurrentens datterselskab. Det er intet problem, lover Danske Bank.

Har du talt med dit netværk i dag?

Det giver viden, adgang og ikke mindst anerkendelse at være med i et netværk. Ny omfattende analyse kortlægger de 5.000 netværk i netværksdanmark, som aldrig har været mere professionelt end nu, lyder det fra VL-formand.

Familiefejde til en kvart milliard er på vej i retten efter årelang stilstand

Slagsmålet mellem Verner Overgaards Familiefond og ejerkredsen bag det danske industi-ikon Vola nærmer sig langt om længe Vestre Landsret.

Mongoliet balancerer på kanten af bankerot

IMF er tilkaldt i et forsøg på at forhindre en voksende gæld i at slå bunden ud af statskassen i den tidligere vækstdynamo.

Konkurrence-styrelsen: Falck-sagen kan blive den første af sin art

Der findes ingen sager i Europa, der ligner den, Konkurrencestyrelsen i øjeblikket efterforsker mod Falck, siger vicedirektør Jacob Schaumburg-Müller.

Spørg om penge
Spørg om penge: Glidende generationsskifte med skattemæssig succession
Om overdragelse fra far til søn af en ejendom, hvor sønnen driver en forretning, han tidligere har overtaget ...
Skat af bolig i selskabets udlejningsejendom
Hovedaktionærer, der får stillet en bolig til rådighed af selskabet, skal beskattes efter særlige, skærpede regler. ...
Mest Læste
 1. 1
  Russisk skræmmebillede af Danmark: Folk går rundt i beskidt og laset tøj. Kvinderne gør intet ud af sig selv, og børn må drikke af vandpytter
  Putins administration forsøger at få russere – og russiske investeringer – til at vende hjem fra udlandet. Men især ...
 1. 2
  Juleforberedelser i familiens kvælende skød: Det er jo jul, for helvede!
  Fem stjerner til spiddende morsom dansk komedie.
 1. 3
  Digitale atombomber: Det 21. århundredes version af Den Kolde Krig er i fuld sving
  De russiske hackerangreb på USA har fået trusler om gengældelse til at flyve gennem luften. Men hvordan vil en ...
Premium Tophistorier

Brexit bliver verdens sværeste skilsmisse: Det er ikke kun de 42.000 flasker vin i EU’s vinkældre, der skal fordeles

Briternes farvel til EU bliver verdens dyreste og sværeste skilsmisse. Men at blive enig om en bodeling med 27 andre EU-lande er kun første skridt på en stenet vej, hvor Storbritannien også skal have opbakning fra mere end 160 lande i Verdenshandelsorganisationen.

Japansk opgør: Nu vil Suzuki igen udfordre Nissan Qashqai

Den første Suzuki S-Cross blev ingen succes. Nu prøver japanerne igen at ramme Qashqai med en faceliftet model, der bl.a. har fået nyt design og motorteknik.

Partiet, der indledte debatten om Udkantsdanmark, er tilbage med et nyt udkantsoprør

Fælleslisten og et vestjysk oprør startede debatten om centralisering og Udkantsdanmark. Nu vil partiet genopfinde sig selv med en ny slags udkantsoprør.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her