*

Premium Tophistorier

Golfens danske godfather vil være kaptajn for Europa

Det er 20 år siden, at Thomas Bjørn vandt sin første turnering. Han spiller stadig på øverste niveau, men har også fokus på en mulig rolle som europæisk Ryder Cup-kaptajn i 2018.

Herning-borgmester Lars Krarup til JP-journalist: »Du lever i mørket hele tiden. Vi andre, der lever i solen, prøver at give nogle gode forklaringer«

Hernings borgmester, Lars Krarup (V), afviser, at han har forsøgt at snyde på vægten for at retfærdiggøre prisen på 30 parkeringspladser i Hernings bymidte.

Stripper på Island: Drømmen om et bedre liv blev knust og erstattet af illegalt arbejde i et iskoldt miljø

Drevet af drømmen om at møde en rig europæisk mand rejste en ung kvinde til Island. For at skildre hendes dramatiske historie traf en kvindelig fotograf en drastisk beslutning.

»Det er sværere at opretholde billedet af undertrykte kvinder med tørklæder, når vi selv tager stafetten«

Den første kvindemoské i Danmark vil være et moderne alternativ og har holdt sin første fredagsbøn med en kvindelig imam – kun for kvinder.

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her