*

Du kan score på at kæle lidt ekstra for bilen: Her er ekspertens råd til at forhøje bilens værdi

Vedligeholdelse og små investeringer undervejs i bilens levetid kan spare dig tusindvis af kroner, når du skal sælge bilen igen. Her får du de bedste tips og tricks til at holde bilen vedlige.

Kinas hovedstad i alarmberedskab: Beijing synker med alarmerende hast

Millionbyen synker med op mod 11 cm om året pga. katastrofalt overforbrug af grundvandet. Det truer byens infrastruktur, advarer forskere.

Nyhedsbreve

Voldsomme traumer i bagagen: Psykisk sygdom er skyld i to af tre førtidspensioner blandt indvandrere

Psykisk syge flygtninge padler rundt i systemet, før de får den rette behandling, siger professor samt Dansk Institut mod Tortur, der vurderer, at flere førtidspensioner kunne være undgået.

Brexit: Det økonomiske ragnarok kom ikke – endnu

Den britiske regering bombarderede vælgerne med dommedagsprofetier op til EU-afstemningen i juni. Brexit ville føre til et økonomisk ragnarok, lød det, men en måned senere har det stadig ikke vist sig. Faren for en alvorlig nedtur lurer dog stadig.

Ny Bourne-film drukner i ramasjang: Få det nu overstået

Den nye film om CIA-agenten Jason Bourne med de sorte huller i erindringen lever ikke op til forventningerne, som måske er for store.

Serie: Anføreren
Mest Læste
 1. 1
  Du kan score på at kæle lidt ekstra for bilen: Her er ekspertens råd til at forhøje bilens værdi
  Vedligeholdelse og små investeringer undervejs i bilens levetid kan spare dig tusindvis af kroner, når du skal sælge ...
 1. 2
  Kinas hovedstad i alarmberedskab: Beijing synker med alarmerende hast
  Millionbyen synker med op mod 11 cm om året pga. katastrofalt overforbrug af grundvandet. Det truer byens ...
 1. 3
  Hvor blev hun af? Den generte pige fra Randers, der blev håndboldstjerne: »Jeg har tænkt, at ”nu må du sgu snart se at komme videre, Janne K”«
  Hårdt arbejde er Janne Kollings opskrift på succes. Hun arbejdede fuld tid i Aalborg, trænede i Viborg og var ...
Redaktionen Anbefaler
Kultur
En legende på bunden
Don Cheadles fascinerede og fascinerende biopic om Miles Davis hylder det martrede geni i en fragmenteret fortælling.
Tre dage med kliken
23 år senere følger Richard Linklater op på sit teen flick-hit ”Sidste vilde nat med kliken” med en herlig hyldest til collegelivets ekstra-curriculære formative aktiviteter.
En klovns genvordigheder
Chocolat er navnet på en klovn, der i samspil med en anden, Footit, omkring år 1900 fornyede klovnekunsten. Chocolat var sort, og filmen fortæller om hans trængsler i en kultur præget af både blød og brutal racisme.

Moderne turister vil spise nøgne i London og stå på ski i Afghanistan

Fremover er det behovet mere end destinationen, som styrer, hvor vi rejser hen. Turisterne går efter det unikke, det spektakulære og det autentiske, så de får en spændende selvfortælling. Aarhus er kommet højt på listen over Europas hippe byer.

Forfatter i udkanten: »Der er ingenting, og så er der en ræv«

Nogle dage står forfatter Kristian Ditlev Jensen op, børster tænder, spiser, børster tænder og går i seng igen. Mere sker der ikke. Sådan føles det i hvert fald.

Kommentarer
Debat

JP mener: Konventerne var demokrati i arbejde

Den amerikanske valgkamp er en langstrakt affære. Faktisk går den i gang omkring det tidspunkt, hvor en præsident bliver indsat. Den varer altså, når man regner det hele med, fire år, og så begynder m...

Kronik: Vdenskabsfolk bør oplyse om faren ved fremtidens kvantecomputere

Per Uggen, skibsfører, vts-operatør
For et år siden bragte JP kronikken: ”E-intelligens kan true menneskeheden.” Heri beskrev jeg, hvad der kan ske, hvis mennesker uforvarende kommer til at skabe en supercomputer, som udvikler selvstænd...

Kamp om pladsen: Hvem skal holde tilbage for hvem i skoven?

Det er faktisk fodgængeren på skovtur, der ifølge loven skal gå ind til siden, når der kommer en mountainbiker og gerne vil forbi.
Fotografernes bedste skud
Overblik
International
Erhverv

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her