*

Nu hælder briterne til at blive

Ifølge flere meningsmålinger daler sandsynligheden for en britisk udmeldelse af EU ved folkeafstemningen i juni. Men institutterne er berygtet for at tage fejl, og de tegner ikke et entydigt billede.

Håndbold: 39-årig i storform – men er det nok til en tur til OL?

BSV's målmand Søren Rasmussen stod glimrende i DM-finalen. På grund af sin alder tror han ikke på en OL-plads. Men hvis landstræneren er i telefonen ...

Deres holdkammerater døde i et flystyrt - de danske spillere ærede dem ved at spille sig i finalen

Henry Froms tyggegummi, den 18-årige elegantier Guld-Harald og de sensationelle sølvmedaljer. Ny bog genfortæller historien om ”Sommeren 1960”

Nyhedsbreve

Dilemmaerne regnede ned over Malou Aamund og Bjarne Corydon

Et panel bestående af en ekspolitiker, en virksomhedsleder, en serieiværksætter og en professor svarede på VL-døgnet på spørgsmål om alt fra affærer på kontoret til truslen om en priskrig.

Hvorfor er franskmænd ofte så vrede?

Spørger man franske historikere, skyldes det visionsløse politikere, arrogante chefer – og tabt indflydelse på verdensscenen.

Debat: Kinas nye silkevej er en oplagt handelsrute for Danmark

Danmark har en unik position som det eneste nordiske land med et veludbygget strategisk partnerskab med Kina – forholdet rangerer på højeste niveau, når Kina kategoriserer sine diplomatiske forhold.
Indblik

Mak ret! En stribe partier har fået nok af modvillige ministre

Folketinget drøfter fredag et forslag, der skal gøre det ulovligt at trodse flertal i Folketinget.
Mest Læste
 1. 1
  Mak ret! En stribe partier har fået nok af modvillige ministre
  Folketinget drøfter fredag et forslag, der skal gøre det ulovligt at trodse flertal i Folketinget.
 1. 2
  Man gjorde børnene fortræd: Nu øver de sig i at være menneske
  De blev mishandlet af de voksne og svigtet af kommunerne. De vandt over deres krænkere i retten - men vandt ...
 1. 3
  Ekspert: »Det går skidegodt, hvis man hedder Bashar al-Assad«
  Islamisk Stat bliver presset fra flere sider i Syrien, men om præsident Bashar al-Assad virkelig er ved at vinde ...
Redaktionen Anbefaler
Kultur

Pædofilianklaget prædikant blev dyrket som en rockstjerne i dansk frikirke

En lille menighed i en frikirke i en jysk provinsby fostrede for nogle år siden en ung prædikant. I dag er han anmeldt for seksuelle overgreb på børn og unge, både i Danmark og i USA. Hvordan er det kommet dertil?

Og så bliver det næsten som dengang, Varny stod med sin dreng i hånden

En spiller bliver skadet, en går ned med stress og en kæmper sig tilbage fra periferien. Silkeborg IF formår trods trængsler og stort pres at strikke en serie af sejre sammen. Nok til oprykning. Nu.

Kommentarer
Debat

JP mener: Østre Landsret påpeger racismeparagraffens absurditet

Østre Landsret har med en forstandig afgørelse i dag som en lille tillægsgevinst påvist absurditeten i den såkaldte racismeparagraf, straffelovens § 266b. Paragraffen gør det strafbart offentligt at t...

Dagens tegning

Integrationsminister Inger Støjberg vil rette ind efter en dom fra Menneskeretteghedsdomstolen om forskelsbehandling efter 24-årsreglen. Hendes intention er dog at finde en anden måde at håndhæve de stramme regler på.

Kronik: Den svenske konge tyvstjal Skåne

Ole Hyltoft, forfatter Tisvildeleje
Jeg holder af Sverige.Men jeg holder endnu mere af Skåne. Jeg synes, det er synd for Skåne. For Skåne er den del af Norden, der gennem årene er behandlet skammeligst. Mine varme følelser for Skåne sta...

Spanien lurer i kulissen: Disse 33.000 briter på en vindblæst klippe har alt at miste ved Brexit

Ingen har mere på spil ved EU-folkeafstemningen i næste måned end de 33.000 briter i Gibraltar. Frygten er, at Spanien vil bruge en eventuel Brexit som undskyldning for igen at lukke grænsen.

Kapitel 1: Den dag Lehman ramte Langelinie

I dramaet om FIH Erhvervsbank står ejerne til at tjene 4 mia. kr. på at aflive banken, som staten har kæmpet for at redde.

Serie: Efter angrebet
Fotografernes bedste skud
Overblik

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her